Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Enkel USB-C-kabel för laddning

ON USB 2.0 C - A Lime 1M 1A

  Art.nr: 1004172
  • Längd: 1 meter
  • Stöd för 1 A
  • USB-A till USB-C

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Enkel, färgglad och mycket prisvärd USB-C-kabel på en meter för laddning av mobiltelefoner och andra produkter som använder sig av USB-C-kontakt. Anslut ON USB 2.0 C-A till ett vägguttag eller din billaddare för att ladda din enhet.

Laddkabeln är en meter lång och har stöd för 1 A. Komplettera gärna USB-C-kabeln med en väggladdare och billaddare i matchande färg.

Välj en passande kabellängd

Tänk på att välja rätt längd på din laddkabel. Kablar med längden 0,25 till 0,5 meter passar väl till laddning i laddstationer eller mellan mobiltelefon och powerbank. En kabel på en meter passar bra till det dagliga bruket medan längre kablar passar perfekt när du vill använda enheten i sängen eller i soffan under tiden den laddas.

1004172 ON ON USB 2.0 C - A Lime 1M 1A DAC301 Enkel, färgglad och mycket prisvärd USB-C-kabel på en meter för laddning av mobiltelefoner och andra produkter som använder sig av USB-C-kontakt. Anslut ON USB 2.0 C-A till ett vägguttag eller din billaddare för att ladda din enhet. Laddkabeln är en meter lång och har stöd för 1 A. Komplettera gärna USB-C-kabeln med en väggladdare och billaddare i matchande färg. Välj en passande kabellängd Tänk på att välja rätt längd på din laddkabel. Kablar med längden 0,25 till 0,5 meter passar väl till laddning i laddstationer eller mellan mobiltelefon och powerbank. En kabel på en meter passar bra till det dagliga bruket medan längre kablar passar perfekt när du vill använda enheten i sängen eller i soffan under tiden den laddas. USB-C-kabel 4,5 18 29 SEK 29 NewCondition InStock
  1. Tillbehör
  2. Mix&Match
  3. USB-C-kabel