Enkel USB-C-kabel för laddning

ON USB 2.0 C - A Purple 1M 1A

  Art.nr: 1004171
  • Längd: 1 meter
  • Stöd för 1 A
  • USB-A till USB-C

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Enkel, färgglad och mycket prisvärd USB-C-kabel på en meter för laddning av mobiltelefoner och andra produkter som använder sig av USB-C-kontakt. Anslut ON USB 2.0 C-A till ett vägguttag eller din billaddare för att ladda din enhet.

Laddkabeln är en meter lång och har stöd för 1 A. Komplettera gärna USB-C-kabeln med en väggladdare och billaddare i matchande färg.

Välj en passande kabellängd

Tänk på att välja rätt längd på din laddkabel. Kablar med längden 0,25 till 0,5 meter passar väl till laddning i laddstationer eller mellan mobiltelefon och powerbank. En kabel på en meter passar bra till det dagliga bruket medan längre kablar passar perfekt när du vill använda enheten i sängen eller i soffan under tiden den laddas.

1004171 ON ON USB 2.0 C - A Purple 1M 1A DAC301 Enkel, färgglad och mycket prisvärd USB-C-kabel på en meter för laddning av mobiltelefoner och andra produkter som använder sig av USB-C-kontakt. Anslut ON USB 2.0 C-A till ett vägguttag eller din billaddare för att ladda din enhet. Laddkabeln är en meter lång och har stöd för 1 A. Komplettera gärna USB-C-kabeln med en väggladdare och billaddare i matchande färg. Välj en passande kabellängd Tänk på att välja rätt längd på din laddkabel. Kablar med längden 0,25 till 0,5 meter passar väl till laddning i laddstationer eller mellan mobiltelefon och powerbank. En kabel på en meter passar bra till det dagliga bruket medan längre kablar passar perfekt när du vill använda enheten i sängen eller i soffan under tiden den laddas. USB-C-kabel 4,6 16 29 SEK 29 NewCondition InStock
  1. Tillbehör
  2. Mix&Match
  3. USB-C-kabel