Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

VR-headset med handkontroll från Google

Google Daydream View (2016) Gray

  Art.nr: 1002061
 • Passar utvalda telefoner
 • Medföljande fjärrkontroll för enklare styrning
 • Streama upplevelsen till din TV
 • Utforska nya världar
 • Textilklädsel

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Daydream View (GA9A00001-A14-Z37) är Googles egna VR-headset från 2016 där du med en kompatibel smartphone kan utforska nya världar och uppleva virtuell verklighet hemma i vardagsrummet. VR-glasögonen har en snygg textilklädsel och ger dig tillgång till en mängd appar, spel och videos att försvinna in i. Den medföljande kontrollen gör det enklare att navigera och styra i spel och med en Chromecast kan du dela innehållet till din TV och låta hela kompisgänget hänga med på dina äventyr. Begränsningarna är små och möjligheterna stora när du kan fly verkligheten med Google Daydream View.

Kompatibla smartphones

Google Daydream passar till ett gäng utvalda smartphones som är byggda för VR med högupplösta skärmar, snygg grafik och högkvalitativa sensorer. 

 • Google Pixel 2
 • Google Pixel
 • Samsung Galaxy S8 & S8+
 • Samsung Galaxy S9 & S9+
 • Samsung Galaxy Note8
 • LG V30
 • Motorola Moto Z & Z2
 • ASUS ZenFone AR
 • Huawei Mate 9 Pro
 • ZTE Axon 7

Bekväm design med tyg

Istället för en plastyta sticker Daydream View ut från mängden med sin textilklädsel. Daydream har en bekväm passform med mjuk stoppning och tyger som andas och låg vikt för att headsetet ska sitta bra och skönt under lång tid. Bandet runt huvudet går att justera i storlek så det passar i stort sett alla huvuden.

Utforska, titta och spela

Res genom rymden, vandra på en solig strand eller bestig toppen på ett berg. Tryck gasen i botten, jaga tokiga kaniner eller upptäck hur det är att vara en hungrig haj i något av alla de spel som är utvecklade för Daydream. 

Luta dig tillbaka och njut av en riktigt uppslukande film på en 360°-skärm eller få känslan av att befinna dig mitt i publiken till en stor sporthändelse eller konsert. Det finns en mängd olika appar till Google Daydream så du kan utforska, titta och spela.

Google Daydream View (GA9A00001-A14-Z37) 2016 VR-headset

Kontroll ger mer kontroll

En medföljande fjärrkontroll låter dig styra och navigera på ett enklare sätt. Använd den som ett trollspö och vifta i luften eller sikta och skjut. Handkontrollen har två knappar på ovansidan samt en pekkänslig styrplatta. Med den blir det lätt och smidigt att navigera i menyer och styra dig fram i spel bara genom att svepa med tummen över pekplattan. På sidan sitter volymknappar för enkel åtkomst till volymreglering.
När fjärrkontrollen inte används förvarar du den innanför locket framtill på headsetet. Där finns en praktisk liten fördjupning att placera kontrollen i. Stäng luckan och du har en smart förvaring så du slipper leta mellan soffkuddarna efter den.

Google Daydream View (GA9A00001-A14-Z37) 2016 VR-headset remote

Dela äventyren till tv'n

Låt dina vänner följa med på fallskärmshoppet, ner i havet eller upp till Machu Picchu. Med en Chromecast kan du dela din upplevelse till TV'n för att låta familjen eller vännerna se alla dina äventyr.

Google Daydream View (GA9A00001-A14-Z37) 2016 VR-headset
1002061 Google Google Daydream View (2016) Gray GA9A00001-A14-Z37 Daydream View (GA9A00001-A14-Z37) är Googles egna VR-headset från 2016 där du med en kompatibel smartphone kan utforska nya världar och uppleva virtuell verklighet hemma i vardagsrummet. VR-glasögonen har en snygg textilklädsel och ger dig tillgång till en mängd appar, spel och videos att försvinna in i. Den medföljande kontrollen gör det enklare att navigera och styra i spel och med en Chromecast kan du dela innehållet till din TV och låta hela kompisgänget hänga med på dina äventyr. Begränsningarna är små och möjligheterna stora när du kan fly verkligheten med Google Daydream View. Kompatibla smartphones Google Daydream passar till ett gäng utvalda smartphones som är byggda för VR med högupplösta skärmar, snygg grafik och högkvalitativa sensorer. Google Pixel 2Google PixelSamsung Galaxy S8 & S8+Samsung Galaxy S9 & S9+Samsung Galaxy Note8LG V30Motorola Moto Z & Z2ASUS ZenFone ARHuawei Mate 9 ProZTE Axon 7 Bekväm design med tyg Istället för en plastyta sticker Daydream View ut från mängden med sin textilklädsel. Daydream har en bekväm passform med mjuk stoppning och tyger som andas och låg vikt för att headsetet ska sitta bra och skönt under lång tid. Bandet runt huvudet går att justera i storlek så det passar i stort sett alla huvuden. Utforska, titta och spela Res genom rymden, vandra på en solig strand eller bestig toppen på ett berg. Tryck gasen i botten, jaga tokiga kaniner eller upptäck hur det är att vara en hungrig haj i något av alla de spel som är utvecklade för Daydream.  Luta dig tillbaka och njut av en riktigt uppslukande film på en 360°-skärm eller få känslan av att befinna dig mitt i publiken till en stor sporthändelse eller konsert. Det finns en mängd olika appar till Google Daydream så du kan utforska, titta och spela. Kontroll ger mer kontroll En medföljande fjärrkontroll låter dig styra och navigera på ett enklare sätt. Använd den som ett trollspö och vifta i luften eller sikta och skjut. Handkontrollen har två knappar på ovansidan samt en pekkänslig styrplatta. Med den blir det lätt och smidigt att navigera i menyer och styra dig fram i spel bara genom att svepa med tummen över pekplattan. På sidan sitter volymknappar för enkel åtkomst till volymreglering.När fjärrkontrollen inte används förvarar du den innanför locket framtill på headsetet. Där finns en praktisk liten fördjupning att placera kontrollen i. Stäng luckan och du har en smart förvaring så du slipper leta mellan soffkuddarna efter den. Dela äventyren till tv'n Låt dina vänner följa med på fallskärmshoppet, ner i havet eller upp till Machu Picchu. Med en Chromecast kan du dela din upplevelse till TV'n för att låta familjen eller vännerna se alla dina äventyr. Okategoriserade produkter 3 1 299 SEK 299 NewCondition Discontinued
 1. Okategoriserade produkter