Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Bekväma Bluetooth-hörlurar med ihopvikbar design

REMAX RB-200HB - Khaki

  Art.nr: 1005725
  • 10 timmars speltid
  • Strömma musik trådlöst med Bluetooth
  • Inbyggd mikrofon och fjärrkontroll
  • Ihopvikbara hörlurar
  • AUX-ingång

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Remax RB-200HB är ett par bekväma Bluetooth-hörlurar med öronkåpor i memory foam. Hörlurarna ansluts trådlöst till din enhet med Bluetooth 4.1 och har en imponerande speltid på upp till tio timmar. Med Remax RB-200HB kan du njuta av trådlös underhållning med ett härligt ljud samtidigt som du snabbt och lätt hanterar inkommande samtal och styr musiken med hjälp av den integrerade fjärrkontrollen.

Remax RB-200HB - Bekväma Bluetooth-hörlurar med ihopvikbar design

Ihopvikbar design

Bluetooth-hörlurarnas öronkåpor är designade med mjuka och bekväma material som gör att de är sköna att ha på sig även under längre perioder. Öronkåporna skyddas av aluminium vilket ger ett stilrent utseende samtidigt som det skyddar hörlurarna från slitage. Med sin ihopvikbara design får du ett par hörlurar som lätt får plats i ryggsäcken mellan användningarna.

Upp till 10 timmars speltid

Remax RB-200HB har ett uppladdningsbart batteri på 300 mAh och har en speltid på upp till tio timmar på en laddning vilket gör att du kan njuta av din favoritmusik hela dagen innan det är dags för nästa laddning. Hörlurarna har en laddningstid på cirka 2,5 timmar och laddas med hjälp av Micro-USB.

Remax RB-200HB - Bekväma Bluetooth-hörlurar med ihopvikbar design

Strömma musik trådlöst med Bluetooth

Remax RB-200HB ansluts till din mobiltelefon, surfplatta eller laptop via Bluetooth och har en räckvidd på tio meter. Använd Bluetooth-hörlurarna och lyssna på din personliga spellista, en spännande ljudbok eller en bra podcast samtidigt som du har möjlighet att hantera inkommande samtal med integrerad mikrofon och fjärrkontroll. Hörlurarna är kompatibla med såväl Android- som iOS-enheter och går även att ansluta med AUX-kabel.

Styr musiken med inbyggd fjärrkontroll

Bluetooth-hörlurarna har en integrerad fjärrkontroll och mikrofon som du använder för att hantera inkommande samtal, spela och växla mellan olika ljudspår samt för att justera volymen utan att behöva ta fram mobiltelefonen ur fickan.

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

1005725 1005725 REMAX REMAX RB-200HB - Khaki RB-200HB Remax RB-200HB är ett par bekväma Bluetooth-hörlurar med öronkåpor i memory foam. Hörlurarna ansluts trådlöst till din enhet med Bluetooth 4.1 och har en imponerande speltid på upp till tio timmar. Med Remax RB-200HB kan du njuta av trådlös underhållning med ett härligt ljud samtidigt som du snabbt och lätt hanterar inkommande samtal och styr musiken med hjälp av den integrerade fjärrkontrollen. Ihopvikbar design Bluetooth-hörlurarnas öronkåpor är designade med mjuka och bekväma material som gör att de är sköna att ha på sig även under längre perioder. Öronkåporna skyddas av aluminium vilket ger ett stilrent utseende samtidigt som det skyddar hörlurarna från slitage. Med sin ihopvikbara design får du ett par hörlurar som lätt får plats i ryggsäcken mellan användningarna. Upp till 10 timmars speltid Remax RB-200HB har ett uppladdningsbart batteri på 300 mAh och har en speltid på upp till tio timmar på en laddning vilket gör att du kan njuta av din favoritmusik hela dagen innan det är dags för nästa laddning. Hörlurarna har en laddningstid på cirka 2,5 timmar och laddas med hjälp av Micro-USB. Strömma musik trådlöst med Bluetooth Remax RB-200HB ansluts till din mobiltelefon, surfplatta eller laptop via Bluetooth och har en räckvidd på tio meter. Använd Bluetooth-hörlurarna och lyssna på din personliga spellista, en spännande ljudbok eller en bra podcast samtidigt som du har möjlighet att hantera inkommande samtal med integrerad mikrofon och fjärrkontroll. Hörlurarna är kompatibla med såväl Android- som iOS-enheter och går även att ansluta med AUX-kabel. Styr musiken med inbyggd fjärrkontroll Bluetooth-hörlurarna har en integrerad fjärrkontroll och mikrofon som du använder för att hantera inkommande samtal, spela och växla mellan olika ljudspår samt för att justera volymen utan att behöva ta fram mobiltelefonen ur fickan. Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. Hörlurar och högtalare 4,4 5 149 SEK 149 NewCondition Discontinued
  1. Tillbehör
  2. Remax
  3. Hörlurar och högtalare