Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Stilsäkra Bluetooth-hörlurar med inbyggd fjärrkontroll

REMAX RB-520HB - White

  Art.nr: 1005386
 • 8 timmars speltid
 • Strömma musik trådlöst med Bluetooth
 • Inbyggd mikrofon och fjärrkontroll
 • Öronkåpor i mjukt konstläder
 • AUX-ingång

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med Remax RB-520HB får du ett par stilrena och bekväma Bluetooth-hörlurar som passar perfekt både till vardags och när du är på resande fot. De mjuka öronkåporna i konstläder av hög kvalitet sitter bekvämt över öronen och de 40 mm stora högtalarelementen avger ett fylligt ljud för din favoritunderhållning. Remax RB-520HB har en batteritid på upp till åtta timmar vilket gör att du kan lyssna på musik hela dagen på en enda laddning.

Remax RB-520HB ansluter trådlöst till din enhet med hjälp av Bluetooth 4.2 och har en räckvidd på upp till tio meter. Använd hörlurarna för att lyssna på din favoritmusik, en spännande ljudbok eller en bra podcast samtidigt som du styr inkommande samtal med den inbyggda fjärrkontrollen med mikrofon.

Remax RB-520HB - Stilsäkra Bluetooth-hörlurar med inbyggd fjärrkontroll

Lång batteritid på 8 timmar

Bluetooth-hörlurarna har ett uppladdningsbart batteri på 300 mAh som ger dig upp till åtta timmars underhållning på en laddning. Remax RB-520HB har en laddningstid på cirka 3,5 timmar och laddas med hjälp av medföljande Micro-USB-kabel. USB-laddare ingår inte.

Remax RB-520HB - Stilsäkra Bluetooth-hörlurar med inbyggd fjärrkontroll

Trådlös frihet med Bluetooth

Hörlurarna ansluts till din mobiltelefon, surfplatta eller laptop via Bluetooth och har en räckvidd på upp till tio meter vilket ger dig total rörelsefrihet. Bluetooth-hörlurarna är kompatibla med både Android- och iOS-enheter och går även att ansluta med AUX-kablar för enheter som inte har stöd för Bluetooth.

Styr musik och samtal med integrerad fjärrkontroll

Med Remax RB-520HB får du full kontroll över dina samtal och spellistan utan att behöva ta fram mobiltelefonen - acceptera och avböj inkommande samtal, pausa och spela musiken, växla mellan olika ljudspår och justera volymen men hjälp av den inbyggda fjärrkontrollen med mikrofon. 

Remax RB-520HB - Stilsäkra Bluetooth-hörlurar med inbyggd fjärrkontroll

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

Remax RB-520HB - Stilsäkra Bluetooth-hörlurar med inbyggd fjärrkontroll

Titta även på

(272 st)
 • JBL Pure Bass-ljud
 • Musik- och samtalskontroller
 • Vinklingsbara öronkåpor

399:-

Titta även på

(272 st)
 • JBL Pure Bass-ljud
 • Musik- och samtalskontroller
 • Vinklingsbara öronkåpor

399:-

1005386 REMAX REMAX RB-520HB - White RB-520HB Med Remax RB-520HB får du ett par stilrena och bekväma Bluetooth-hörlurar som passar perfekt både till vardags och när du är på resande fot. De mjuka öronkåporna i konstläder av hög kvalitet sitter bekvämt över öronen och de 40 mm stora högtalarelementen avger ett fylligt ljud för din favoritunderhållning. Remax RB-520HB har en batteritid på upp till åtta timmar vilket gör att du kan lyssna på musik hela dagen på en enda laddning. Remax RB-520HB ansluter trådlöst till din enhet med hjälp av Bluetooth 4.2 och har en räckvidd på upp till tio meter. Använd hörlurarna för att lyssna på din favoritmusik, en spännande ljudbok eller en bra podcast samtidigt som du styr inkommande samtal med den inbyggda fjärrkontrollen med mikrofon. Lång batteritid på 8 timmar Bluetooth-hörlurarna har ett uppladdningsbart batteri på 300 mAh som ger dig upp till åtta timmars underhållning på en laddning. Remax RB-520HB har en laddningstid på cirka 3,5 timmar och laddas med hjälp av medföljande Micro-USB-kabel. USB-laddare ingår inte. Trådlös frihet med Bluetooth Hörlurarna ansluts till din mobiltelefon, surfplatta eller laptop via Bluetooth och har en räckvidd på upp till tio meter vilket ger dig total rörelsefrihet. Bluetooth-hörlurarna är kompatibla med både Android- och iOS-enheter och går även att ansluta med AUX-kablar för enheter som inte har stöd för Bluetooth. Styr musik och samtal med integrerad fjärrkontroll Med Remax RB-520HB får du full kontroll över dina samtal och spellistan utan att behöva ta fram mobiltelefonen - acceptera och avböj inkommande samtal, pausa och spela musiken, växla mellan olika ljudspår och justera volymen men hjälp av den inbyggda fjärrkontrollen med mikrofon.  Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. Hörlurar och högtalare 2,5 2 199 SEK 199 NewCondition InStock
 1. Tillbehör
 2. Remax
 3. Hörlurar och högtalare