Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kompakt Bluetooth-högtalare med mikrofon

REMAX RB-M11 - Red

  Art.nr: 1005360
 • Över 3 timmars speltid
 • Anslut via Bluetooth 4.2
 • Inbyggd mikrofon för samtal
 • Effekt på 3 W

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Bluetooth-högtalaren Remax RB-M11 är en stilren och kompakt högtalare som ger dig möjlighet att ta del av din musik, ljudbok eller podcast helt utan sladdar. Högtalaren är byggd i slitstarka material med måtten 19 x 5,9 x 7,48 cm och har en effekt på 3 W och ger dig över tre timmars underhållning på en laddning. 

Använd högtalaren i köket, på kontoret, uteplatsen eller ta med högtalaren och njut av trådlös underhållning på semestern.

Remax RB-M11 - Bluetooth Speaker - Kompakt Bluetooth-högtalare med mikrofon

Upp till 3 timmars speltid

Bluetooth-högtalarens uppladdningsbara batteri har en kapacitet på 1500 mAh och har en speltid på över tre timmar vilket ger dig möjligheten att ta del av din favoritunderhållning även under längre aktiviteter. Högtalaren laddas med medföljande USB-kabel. USB-laddare medföljer inte.

Anslut trådlöst via Bluetooth

Anslut din mobiltelefon eller surfplatta via Bluetooth och lyssna på din underhållning helt utan kablar. 

Remax RB-M11 använder sig av Bluetooth 4.2 vilket ger en räckvidd på tio meter och högtalaren är kompatibel med både iOS- och Android-enheter. Du kan även ansluta din enhet till högtalarens AUX-ingång.

Remax RB-M11 - Bluetooth Speaker - Kompakt Bluetooth-högtalare med mikrofon

Inbyggd mikrofon för samtal

Tack vare högtalarens inbyggda mikrofon kan du utan problem ta emot inkommande samtal utan att behöva ta fram mobiltelefonen.

Remax RB-M11 - Bluetooth Speaker - Kompakt Bluetooth-högtalare med mikrofon

Finns i förpackningen:

 • Bluetooth-högtalare
 • Micro-USB-kabel för laddning
 • AUX-kabel
 • Användarmanual (engelska)

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

Remax RB-M11 - Bluetooth Speaker - Kompakt Bluetooth-högtalare med mikrofon
1005360 REMAX REMAX RB-M11 - Red RB-M11 Bluetooth-högtalaren Remax RB-M11 är en stilren och kompakt högtalare som ger dig möjlighet att ta del av din musik, ljudbok eller podcast helt utan sladdar. Högtalaren är byggd i slitstarka material med måtten 19 x 5,9 x 7,48 cm och har en effekt på 3 W och ger dig över tre timmars underhållning på en laddning.  Använd högtalaren i köket, på kontoret, uteplatsen eller ta med högtalaren och njut av trådlös underhållning på semestern. Upp till 3 timmars speltid Bluetooth-högtalarens uppladdningsbara batteri har en kapacitet på 1500 mAh och har en speltid på över tre timmar vilket ger dig möjligheten att ta del av din favoritunderhållning även under längre aktiviteter. Högtalaren laddas med medföljande USB-kabel. USB-laddare medföljer inte. Anslut trådlöst via Bluetooth Anslut din mobiltelefon eller surfplatta via Bluetooth och lyssna på din underhållning helt utan kablar.  Remax RB-M11 använder sig av Bluetooth 4.2 vilket ger en räckvidd på tio meter och högtalaren är kompatibel med både iOS- och Android-enheter. Du kan även ansluta din enhet till högtalarens AUX-ingång. Inbyggd mikrofon för samtal Tack vare högtalarens inbyggda mikrofon kan du utan problem ta emot inkommande samtal utan att behöva ta fram mobiltelefonen. Finns i förpackningen: Bluetooth-högtalareMicro-USB-kabel för laddningAUX-kabelAnvändarmanual (engelska) Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. Hörlurar och högtalare 2 1 99 SEK 99 NewCondition InStock
 1. Tillbehör
 2. Remax
 3. Hörlurar och högtalare