Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Rund Bluetooth-högtalare med fem timmars drifttid

REMAX RB-M13 - Rose Gold

  Art.nr: 1005411
 • Upp till 5 timmars speltid
 • Anslut via Bluetooth
 • 85 mm i diameter
 • Inbyggd mikrofon för samtal
 • Effekt på 3 W

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Remax RB-M13 är en rund och stilren Bluetooth-högtalare i kompakt format för trådlös underhållning via Bluetooth. Högtalaren är snyggt designad i högkvalitativa material och har en effekt på 3 W vilket ger ett fylligt ljud för såväl musik som när du pratar i telefon. Remax RB-M13 kan spela upp musik i upp till fem timmar och har en standbytid på hela 60 dagar.

Högtalaren har en diameter på endast 85 mm vilket gör att den är lätt och ta med på aktiviteter och passar in överallt. Använd Remax RB-M13 för att spela upp din favoritmusik i köket, ute på altanen eller använd som extra ljudkälla på resan. Du styr musiken från den anslutna enheten eller genom att använda de tydliga knapparna på högtalaren.

Remax RB-M13 - Rund Bluetooth-högtalare med fem timmars drifttid

Fem timmars speltid

Med en speltid på över fem timmar kan du njuta av din favoritunderhållning även under längre aktiviteter. Bluetooth-högtalarens uppladdningsbara batteri har en kapacitet på 500 mAh och laddas med medföljande Micro-USB-kabel. Högtalaren blir fulladdad efter cirka 2,5 timmes laddning.

Anslut via Bluetooth

Ta del av din favoritmusik helt trådlöst genom att ansluta högtalaren till din mobiltelefon eller surfplatta via Bluetooth. Högtalaren har en räckvidd på tio meter vilket gör att du får en rörelsefrihet under dina aktiviteter samtidigt som din underhållning spelas från högtalaren. Remax RB-M13 är kompatibel med både iOS- och Android-enheter och har även möjlighet att spela musik från TF-kort samt en AUX-ingång för att ansluta enheter som inte har stöd för Bluetooth.

Inbyggd mikrofon för samtal

Remax RB-M13 har inbyggd mikrofon som gör att du snabbt och lätt kan ta emot och hantera inkommande samtal direkt ur högtalaren utan att behöva ta fram mobiltelefonen.

Remax RB-M13 - Rund Bluetooth-högtalare med fem timmars drifttid

Finns i förpackningen:

 • Bluetooth-högtalare
 • Micro-USB-kabel för laddning
 • Användarmanual

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

Remax RB-M13 - Rund Bluetooth-högtalare med fem timmars drifttid
1005411 REMAX REMAX RB-M13 - Rose Gold RB-M13 Remax RB-M13 är en rund och stilren Bluetooth-högtalare i kompakt format för trådlös underhållning via Bluetooth. Högtalaren är snyggt designad i högkvalitativa material och har en effekt på 3 W vilket ger ett fylligt ljud för såväl musik som när du pratar i telefon. Remax RB-M13 kan spela upp musik i upp till fem timmar och har en standbytid på hela 60 dagar. Högtalaren har en diameter på endast 85 mm vilket gör att den är lätt och ta med på aktiviteter och passar in överallt. Använd Remax RB-M13 för att spela upp din favoritmusik i köket, ute på altanen eller använd som extra ljudkälla på resan. Du styr musiken från den anslutna enheten eller genom att använda de tydliga knapparna på högtalaren. Fem timmars speltid Med en speltid på över fem timmar kan du njuta av din favoritunderhållning även under längre aktiviteter. Bluetooth-högtalarens uppladdningsbara batteri har en kapacitet på 500 mAh och laddas med medföljande Micro-USB-kabel. Högtalaren blir fulladdad efter cirka 2,5 timmes laddning. Anslut via Bluetooth Ta del av din favoritmusik helt trådlöst genom att ansluta högtalaren till din mobiltelefon eller surfplatta via Bluetooth. Högtalaren har en räckvidd på tio meter vilket gör att du får en rörelsefrihet under dina aktiviteter samtidigt som din underhållning spelas från högtalaren. Remax RB-M13 är kompatibel med både iOS- och Android-enheter och har även möjlighet att spela musik från TF-kort samt en AUX-ingång för att ansluta enheter som inte har stöd för Bluetooth. Inbyggd mikrofon för samtal Remax RB-M13 har inbyggd mikrofon som gör att du snabbt och lätt kan ta emot och hantera inkommande samtal direkt ur högtalaren utan att behöva ta fram mobiltelefonen. Finns i förpackningen: Bluetooth-högtalareMicro-USB-kabel för laddningAnvändarmanual Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. Hörlurar och högtalare 99 SEK 99 NewCondition InStock
 1. Tillbehör
 2. Remax
 3. Hörlurar och högtalare