Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Vattentålig Bluetooth-högtalare med lång batteritid

REMAX RB-M15 - Black

  Art.nr: 1005350
 • Upp till 8 timmars speltid
 • Anslut via Bluetooth och NFC
 • Vattentålig med IPX5-certifiering
 • Inbyggd mikrofon för samtal
 • Effekt på 3 W

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med Bluetooth-högtalaren Remax RB-M15 kan du njuta av din favoritmusik, en spännande ljudbok eller en bra podcast helt utan kablar. Högtalaren avger ett behagligt och klart ljud med en effekt på 3 W och har en imponerande drifttid på upp till åtta timmar. 

Bluetooth-högtalaren har en väldigt slimmad design och är byggd i stilrena och vattentåliga material för att du ska kunna använda den var som helst. Ta med högtalaren ut på altanen, använd den i köket eller ta med den som extra ljudkälla under semestern. Det enda du behöver är en surfplatta eller mobiltelefon med Bluetooth.

Remax RB-M15 Bluetooth Speaker - Vattentålig Bluetooth-högtalare med lång batteritid

Anslut trådlöst via Bluetooth eller NFC

Anslut din mobiltelefon eller surfplatta via Bluetooth och lyssna på din favoritmusik helt trådlöst. Högtalaren har en räckvidd på upp till tio meter och är kompatibel med såväl iOS- som Android-enheter.

Remax RB-M15 är även utrustad med NFC vilket gör att du lätt kan parkoppla din mobiltelefonen om den har stöd för NFC. Vill du ansluta andra ljudkällor som inte har stöd för Bluetooth kan du enkelt göra det med en AUX-kabel.

Slimmad högtalare med behagligt ljud

Bluetooth-högtalaren har en diameter på endast 8 cm och är utrustad med en praktisk bärrem i äkta läder. Med högtalarens effekt på 3 W kombinerat med det 40 mm stora högtalarelementet kan du njuta av ett härligt och klart ljud för ditt val av underhållning

Remax RB-M15 Bluetooth Speaker - Vattentålig Bluetooth-högtalare med lång batteritid

Lång batteritid

Högtalarens uppladdningsbara batteri har en kapacitet på 500 mAh och ger dig en speltid på upp till åtta timmar vilket ger dig tillräckligt med batteritid för även längre aktiviteter. Högtalaren laddas med medföljande Micro-USB-kabel. USB-laddare ingår inte.

Inbyggd mikrofon för samtal

Bluetooth-högtalaren är utrustad med handsfree och inbyggd mikrofon vilket gör att du kan ta emot inkommande samtal direkt ur högtalaren utan att behöva ta fram mobiltelefonen.

Vattentålig med IPX5-certifiering

Remax RB-M15 är byggd med slitstarka och vattentåliga material och har IPX5-certifiering vilket gör att du kan använda din högtalare i alla väder.

Remax RB-M15 Bluetooth Speaker - Vattentålig Bluetooth-högtalare med lång batteritid

I förpackningen finns:

 • Bluetooth-högtalare
 • Micro-USB-kabel för laddning
 • Användarmanual
Remax RB-M15 Bluetooth Speaker - Vattentålig Bluetooth-högtalare med lång batteritid

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

1005350 REMAX REMAX RB-M15 - Black RB-M15 Med Bluetooth-högtalaren Remax RB-M15 kan du njuta av din favoritmusik, en spännande ljudbok eller en bra podcast helt utan kablar. Högtalaren avger ett behagligt och klart ljud med en effekt på 3 W och har en imponerande drifttid på upp till åtta timmar.  Bluetooth-högtalaren har en väldigt slimmad design och är byggd i stilrena och vattentåliga material för att du ska kunna använda den var som helst. Ta med högtalaren ut på altanen, använd den i köket eller ta med den som extra ljudkälla under semestern. Det enda du behöver är en surfplatta eller mobiltelefon med Bluetooth. Anslut trådlöst via Bluetooth eller NFC Anslut din mobiltelefon eller surfplatta via Bluetooth och lyssna på din favoritmusik helt trådlöst. Högtalaren har en räckvidd på upp till tio meter och är kompatibel med såväl iOS- som Android-enheter. Remax RB-M15 är även utrustad med NFC vilket gör att du lätt kan parkoppla din mobiltelefonen om den har stöd för NFC. Vill du ansluta andra ljudkällor som inte har stöd för Bluetooth kan du enkelt göra det med en AUX-kabel. Slimmad högtalare med behagligt ljud Bluetooth-högtalaren har en diameter på endast 8 cm och är utrustad med en praktisk bärrem i äkta läder. Med högtalarens effekt på 3 W kombinerat med det 40 mm stora högtalarelementet kan du njuta av ett härligt och klart ljud för ditt val av underhållning Lång batteritid Högtalarens uppladdningsbara batteri har en kapacitet på 500 mAh och ger dig en speltid på upp till åtta timmar vilket ger dig tillräckligt med batteritid för även längre aktiviteter. Högtalaren laddas med medföljande Micro-USB-kabel. USB-laddare ingår inte. Inbyggd mikrofon för samtal Bluetooth-högtalaren är utrustad med handsfree och inbyggd mikrofon vilket gör att du kan ta emot inkommande samtal direkt ur högtalaren utan att behöva ta fram mobiltelefonen. Vattentålig med IPX5-certifiering Remax RB-M15 är byggd med slitstarka och vattentåliga material och har IPX5-certifiering vilket gör att du kan använda din högtalare i alla väder. I förpackningen finns: Bluetooth-högtalareMicro-USB-kabel för laddningAnvändarmanual Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. Hörlurar och högtalare 99 SEK 99 NewCondition Discontinued
 1. Tillbehör
 2. Remax
 3. Hörlurar och högtalare