Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Metallisk Bluetooth-högtalare med lång batteritid

REMAX RB-M27 - Gold

  Art.nr: 1005348
  • Upp till 8 timmars speltid
  • Anslut via Bluetooth 4.2
  • Effekt på 5 W
  • ∅ 88 x 27,5 mm

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Remax RB-M27 Bluetooth Speaker är praktisk och portabel Bluetooth-högtalare som är byggd helt i aluminium. Trots sin storlek har högtalaren en effekt på 5 W och en batteritid på hela åtta timmar vilket ger dig en Bluetooth-högtalare med ett härligt ljud och tillräckligt med batteri för att du ska kunna njuta av din favoritmusik hela dagen.

Bluetooth-högtalaren har en diameter på 88 mm och väger endast 191 gram. Använd högtalaren för att streama din favoritunderhållning på kontoret, ute på altanen eller ta med den på resan. Det enda du behöver är en enhet med Bluetooth.

Remax RB-M27 - Metallisk Bluetooth-högtalare med lång batteritid

Anslut trådlöst med Bluetooth

Anslut din mobiltelefon eller surfplatta via Bluetooth och lyssna på din favoritunderhållning helt utan sladdar, Remax RB-M27 har en räckvidd på upp till tio meter, har stöd för Bluetooth 4.2 och är kompatibel med både iOS- och Android-enheter. Du kan även ansluta din enhet till högtalaren med en AUX-kabel.

Spela musik hela dagen

Remax RB-M27 har ett uppladdningsbart batteri med kapacitet på 1200 mAh och ger dig över åtta timmars speltid på en laddning vilket ger dig möjligheten att njuta av din favoritunderhållning hela dagen. 

Remax RB-M27 - Metallisk Bluetooth-högtalare med lång batteritid

Högtalaren har en standbytid på cirka 120 timmar och laddas via medföljande Micro-USB-kabel. USB-laddare ingår inte

Inbyggd mikrofon för samtal

Bluetooth-högtalaren har inbyggd mikrofon för att du snabbt och lätt ska kunna ta emot och hantera inkommande samtal direkt ur högtalaren.

I förpackningen finns:

  • Bluetooth-högtalare
  • Micro-USB-kabel för laddning
  • Användarmanual
Remax RB-M27 - Metallisk Bluetooth-högtalare med lång batteritid

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

1005348 1005348 REMAX REMAX RB-M27 - Gold RB-27M Remax RB-M27 Bluetooth Speaker är praktisk och portabel Bluetooth-högtalare som är byggd helt i aluminium. Trots sin storlek har högtalaren en effekt på 5 W och en batteritid på hela åtta timmar vilket ger dig en Bluetooth-högtalare med ett härligt ljud och tillräckligt med batteri för att du ska kunna njuta av din favoritmusik hela dagen. Bluetooth-högtalaren har en diameter på 88 mm och väger endast 191 gram. Använd högtalaren för att streama din favoritunderhållning på kontoret, ute på altanen eller ta med den på resan. Det enda du behöver är en enhet med Bluetooth. Anslut trådlöst med Bluetooth Anslut din mobiltelefon eller surfplatta via Bluetooth och lyssna på din favoritunderhållning helt utan sladdar, Remax RB-M27 har en räckvidd på upp till tio meter, har stöd för Bluetooth 4.2 och är kompatibel med både iOS- och Android-enheter. Du kan även ansluta din enhet till högtalaren med en AUX-kabel. Spela musik hela dagen Remax RB-M27 har ett uppladdningsbart batteri med kapacitet på 1200 mAh och ger dig över åtta timmars speltid på en laddning vilket ger dig möjligheten att njuta av din favoritunderhållning hela dagen.  Högtalaren har en standbytid på cirka 120 timmar och laddas via medföljande Micro-USB-kabel. USB-laddare ingår inte Inbyggd mikrofon för samtal Bluetooth-högtalaren har inbyggd mikrofon för att du snabbt och lätt ska kunna ta emot och hantera inkommande samtal direkt ur högtalaren. I förpackningen finns: Bluetooth-högtalareMicro-USB-kabel för laddningAnvändarmanual Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. Hörlurar och högtalare 4 2 99 SEK 99 NewCondition Discontinued
  1. Tillbehör
  2. Remax
  3. Hörlurar och högtalare