Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Liten Bluetooth-högtalare i aluminium

REMAX RB-M8 - Silver

  Art.nr: 1005414
 • 2 timmars speltid
 • Anslut via Bluetooth
 • Effekt på 5 W
 • Inbyggd mikrofon för samtal
 • 78 x 60 x 59 mm

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Remax RB-M8 Mini är en slimmad Bluetooth-högtalare med en effekt på 5 W vilket ger dig ett härligt ljud för ditt val av underhållning. Den eleganta högtalaren är byggd i sömlöst aluminium av hög kvalitet och har en speltid på två timmar. Anslut din enhet med hjälp av Bluetooth och njut av din favoritmusik helt trådlöst och med en räckvidd på upp till tio meter. Högtalaren har även inbyggd mikrofon för att du ska kunna ta emot samtal direkt ur högtalaren.

Med dimensionerna 78 x 60 x 58,8 mm får du en liten och portabel Bluetooth-högtalare som samtidigt levererar ett härligt 3D-ljud. Använd Remax RB-M8 Mini för att spela upp din favoritunderhållning i köket, när du njuter av solen ute på altanen eller för att använda som extra ljudkälla under resan. 

Remax RB-M8Mini - Liten Bluetooth-högtalare i aluminium

Effekt på 5 W

Remax RB-M8 Mini har en effekt på 5 W vilket ger dig ett ljud av hög kvalitet samtidigt som du kan njuta av en härlig bas tack vare åtta inbyggda mini-subwoofers. Vill du använda högtalaren för att hantera samtal levererar den ett klart HD-ljud både för dig och för den du pratar med.

Två timmars speltid

Högtalaren har ett uppladdningsbart batteri med kapacitet på 500 mAh som ger dig en speltid på drygt två timmar. Remax RB-M8 Mini laddas med medföljande Micro-USB-kabel och blir fulladdad på cirka två timmar. USB-laddare ingår inte.

Anslut via Bluetooth

Ta del av din favoritunderhållning helt utan sladdar genom att ansluta Bluetooth-högtalaren till din mobiltelefon eller surfplatta via Bluetooth. Remax RB-M8 Mini använder sig av Bluetooth 4 och har en räckvidd på upp till tio meter. Högtalaren är kompatibel med både iOS- och Android-enheter och har även möjligheten att spela upp musik med hjälp av en 3.5 mm AUX-kabel. 

Inbyggd mikrofon för samtal

Bluetooth-högtalaren har inbyggd mikrofon som gör att du utan problem kan ta emot och hantera samtal direkt ur högtalaren utan att behöva ta fram mobiltelefonen.

Finns i förpackningen:

 • Bluetooth-högtalare
 • Micro-USB-kabel för laddning
 • Användarmanual
Remax RB-M8Mini - Liten Bluetooth-högtalare i aluminium

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

1005414 1005414 REMAX REMAX RB-M8 - Silver RB-M8 Mini Remax RB-M8 Mini är en slimmad Bluetooth-högtalare med en effekt på 5 W vilket ger dig ett härligt ljud för ditt val av underhållning. Den eleganta högtalaren är byggd i sömlöst aluminium av hög kvalitet och har en speltid på två timmar. Anslut din enhet med hjälp av Bluetooth och njut av din favoritmusik helt trådlöst och med en räckvidd på upp till tio meter. Högtalaren har även inbyggd mikrofon för att du ska kunna ta emot samtal direkt ur högtalaren. Med dimensionerna 78 x 60 x 58,8 mm får du en liten och portabel Bluetooth-högtalare som samtidigt levererar ett härligt 3D-ljud. Använd Remax RB-M8 Mini för att spela upp din favoritunderhållning i köket, när du njuter av solen ute på altanen eller för att använda som extra ljudkälla under resan.  Effekt på 5 W Remax RB-M8 Mini har en effekt på 5 W vilket ger dig ett ljud av hög kvalitet samtidigt som du kan njuta av en härlig bas tack vare åtta inbyggda mini-subwoofers. Vill du använda högtalaren för att hantera samtal levererar den ett klart HD-ljud både för dig och för den du pratar med. Två timmars speltid Högtalaren har ett uppladdningsbart batteri med kapacitet på 500 mAh som ger dig en speltid på drygt två timmar. Remax RB-M8 Mini laddas med medföljande Micro-USB-kabel och blir fulladdad på cirka två timmar. USB-laddare ingår inte. Anslut via Bluetooth Ta del av din favoritunderhållning helt utan sladdar genom att ansluta Bluetooth-högtalaren till din mobiltelefon eller surfplatta via Bluetooth. Remax RB-M8 Mini använder sig av Bluetooth 4 och har en räckvidd på upp till tio meter. Högtalaren är kompatibel med både iOS- och Android-enheter och har även möjligheten att spela upp musik med hjälp av en 3.5 mm AUX-kabel.  Inbyggd mikrofon för samtal Bluetooth-högtalaren har inbyggd mikrofon som gör att du utan problem kan ta emot och hantera samtal direkt ur högtalaren utan att behöva ta fram mobiltelefonen. Finns i förpackningen: Bluetooth-högtalareMicro-USB-kabel för laddningAnvändarmanual Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. Hörlurar och högtalare 49 SEK 49 NewCondition Discontinued
 1. Tillbehör
 2. Remax
 3. Hörlurar och högtalare