Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Elegant Bluetooth-högtalare med kraftfullt ljud

REMAX RB-M9 - Black

  Art.nr: 1005370
 • Över 6 timmars speltid
 • Anslut via Bluetooth
 • Dubbla högtalare på 3,5 W
 • Upp 15 meters räckvidd
 • Inbyggd mikrofon för samtal

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med Remax RB-M9 får du en elegant och kraftfull Bluetooth-högtalare med dubbla högtalarelement med en sammanlagd effekt på 7 W som både blir en snygg inredningsdetalj och ger dig ett härligt Hi-Fi-ljud för din underhållning. Högtalaren har en drifttid på över sex timmar och ansluter trådlöst till din enhet via Bluetooth.

Remax RB-M9 har en diameter på 17 cm och är designad med ett stilrent ställ för perfekt placering. Använd högtalaren för att spela din favoritunderhållning på kontoret, ute på altanen eller använd som extra ljudkälla när du kollar på film eller serier. Styr musiken från den anslutna enheten eller använd de tydliga knapparna på högtalaren.

Remax RB-M9 - Elegant Bluetooth-högtalare med kraftfullt ljud

Minimalistisk och futuristisk design

Bluetooth-högtalaren har en minimalistisk och futuristisk design och är byggd i kvalitativa material med lång livslängd. Högtalarens framsida är täckt av stilren säckväv som gör att högtalaren passar in bland modern inredning och samtidigt levererar ett kraftfullt ljud för din underhållning.

Remax RB-M9 - Elegant Bluetooth-högtalare med kraftfullt ljud

Över sex timmars speltid

Remax RB-M9 har ett uppladdningsbart litiumbatteri med kapacitet på 1800 mAh vilket ger dig möjligheten att njuta av din favoritunderhållning i över sex timmar på en laddning. Högtalarens batteri laddas med medföljande Micro-USB-kabel. USB-laddare medföljer inte.

Anslut via Bluetooth

Anslut din mobiltelefon eller surfplatta via Bluetooth och lyssna på din favoritmusik, en spännande ljudbok eller en bra podcast helt trådlöst. Remax RB-M9 är kompatibel med både iOS- och Android-enheter och har en räckvidd på upp till 15 meter. Har din enhet inte stöd för Bluetooth går det bra att använda högtalaren AUX-ingång. 

Remax RB-M9 - Elegant Bluetooth-högtalare med kraftfullt ljud

Inbyggd mikrofon för samtal

Bluetooth-högtalaren har inbyggd mikrofon för att du smidigt ska kunna ta emot och hantera inkommande samtal direkt ur högtalaren

I förpackningen finns:

 • Bluetooth-högtalare
 • Micro-USB-kabel för laddning
 • Användarmanual

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

Remax RB-M9 - Elegant Bluetooth-högtalare med kraftfullt ljud
1005370 REMAX REMAX RB-M9 - Black RB-M9 Med Remax RB-M9 får du en elegant och kraftfull Bluetooth-högtalare med dubbla högtalarelement med en sammanlagd effekt på 7 W som både blir en snygg inredningsdetalj och ger dig ett härligt Hi-Fi-ljud för din underhållning. Högtalaren har en drifttid på över sex timmar och ansluter trådlöst till din enhet via Bluetooth. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Remax RB-M9 har en diameter på 17 cm och är designad med ett stilrent ställ för perfekt placering. Använd högtalaren för att spela din favoritunderhållning på kontoret, ute på altanen eller använd som extra ljudkälla när du kollar på film eller serier. Styr musiken från den anslutna enheten eller använd de tydliga knapparna på högtalaren. Minimalistisk och futuristisk design Bluetooth-högtalaren har en minimalistisk och futuristisk design och är byggd i kvalitativa material med lång livslängd. Högtalarens framsida är täckt av stilren säckväv som gör att högtalaren passar in bland modern inredning och samtidigt levererar ett kraftfullt ljud för din underhållning. Över sex timmars speltid Remax RB-M9 har ett uppladdningsbart litiumbatteri med kapacitet på 1800 mAh vilket ger dig möjligheten att njuta av din favoritunderhållning i över sex timmar på en laddning. Högtalarens batteri laddas med medföljande Micro-USB-kabel. USB-laddare medföljer inte. Anslut via Bluetooth Anslut din mobiltelefon eller surfplatta via Bluetooth och lyssna på din favoritmusik, en spännande ljudbok eller en bra podcast helt trådlöst. Remax RB-M9 är kompatibel med både iOS- och Android-enheter och har en räckvidd på upp till 15 meter. Har din enhet inte stöd för Bluetooth går det bra att använda högtalaren AUX-ingång.  Inbyggd mikrofon för samtal Bluetooth-högtalaren har inbyggd mikrofon för att du smidigt ska kunna ta emot och hantera inkommande samtal direkt ur högtalaren I förpackningen finns: Bluetooth-högtalareMicro-USB-kabel för laddningAnvändarmanual Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. Hörlurar och högtalare 3 2 149 SEK 149 NewCondition Discontinued
 1. Tillbehör
 2. Remax
 3. Hörlurar och högtalare