Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Trådlöst headset med låg vikt och lång driftstid

REMAX RB-S17 - Red

  Art.nr: 1005420
  • Upp till 10 timmar driftstid
  • Mikrofon för mobilsamtal
  • Praktisk magnetlåsning
  • Kontroller för samtal och musik
  • Anslut trådlöst med Bluetooth

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Remax RB-S17 är är dina lätta sport-hörlurar perfekta för dig som lever en aktiv livsstil. Lättviktig utformning som även vilar på kroppen, öronproppar av silikon och en svettresistent design gör att du kan fokusera på underhållningen utan att reflektera över dina hörlurar. Det integrerade batteriet laddas fullt på tre timmar och ger dig en driftstid på upp till 10 timmar på en laddning.

Låg vikt och trådlös anslutning

Med dess låga vikt på 25 gram låter du hörlurarna lättsamt vila med vikten fördelad på både öron och nacke och med Bluetooth slipper du ha en sladd till exempelvis telefonen.

Du ansluter trådlöst till din kompatibla smartphone, surfplatta eller laptop och Bluetooth v4.1 ger dig en säker anslutning med upp till 10 meters räckvidd från ljudkällan.

Integrerad mikrofon och kontroller

När dina hörlurar är sammankopplade med din smartphone får du även möjlighet att hantera telefonsamtal direkt i dina hörlurar. Knappar finns för att hantera både samtal och musiken så du kan ha kvar din smartphone i fickan eller väskan.

Praktisk magnetlåsning

När du för stunden är färdig med användningen kan du enkelt använda dess magnetlåsning. Låt hörlurarna hänga kvar runt nacken och halsen men på ett tryggt sätt genom att föra ihop utsidorna på öronpluggarna så de hänger tryggt utan att ramla av dig.

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

1005420 REMAX REMAX RB-S17 - Red RB-S17 Remax RB-S17 är är dina lätta sport-hörlurar perfekta för dig som lever en aktiv livsstil. Lättviktig utformning som även vilar på kroppen, öronproppar av silikon och en svettresistent design gör att du kan fokusera på underhållningen utan att reflektera över dina hörlurar. Det integrerade batteriet laddas fullt på tre timmar och ger dig en driftstid på upp till 10 timmar på en laddning. Låg vikt och trådlös anslutning Med dess låga vikt på 25 gram låter du hörlurarna lättsamt vila med vikten fördelad på både öron och nacke och med Bluetooth slipper du ha en sladd till exempelvis telefonen. Du ansluter trådlöst till din kompatibla smartphone, surfplatta eller laptop och Bluetooth v4.1 ger dig en säker anslutning med upp till 10 meters räckvidd från ljudkällan. Integrerad mikrofon och kontroller När dina hörlurar är sammankopplade med din smartphone får du även möjlighet att hantera telefonsamtal direkt i dina hörlurar. Knappar finns för att hantera både samtal och musiken så du kan ha kvar din smartphone i fickan eller väskan. Praktisk magnetlåsning När du för stunden är färdig med användningen kan du enkelt använda dess magnetlåsning. Låt hörlurarna hänga kvar runt nacken och halsen men på ett tryggt sätt genom att föra ihop utsidorna på öronpluggarna så de hänger tryggt utan att ramla av dig. Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. Hörlurar och högtalare 4,6 7 99 SEK 99 NewCondition Discontinued
  1. Tillbehör
  2. Remax
  3. Hörlurar och högtalare