Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Bekväma Bluetooth-hörlurar för en aktiv livsstil

REMAX RB-S18 - Black

  Art.nr: 1005495
  • 4 timmars speltid
  • Strömma musik trådlöst med Bluetooth
  • Inbyggd mikrofon och fjärrkontroll
  • Upp till 80 timmars standbytid
  • Magnetiska hörlurar

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med Remax RB-S18 kan du njuta av din underhållning både till vardags, under träningspasset eller när du är på resande fot. De bekväma och lätta Bluetooth-hörlurarna ger dig upp till fyra timmars speltid på en laddning och har inbyggd fjärrkontroll och mikrofon som du använder för att hantera inkommande samtal, höja och sänka volymen samt växla mellan olika ljudspår.

Remax RB-S18 ansluts till din mobiltelefon eller surfplatta via Bluetooth och har en räckvidd på tio meter. Använd hörlurarna och lyssna på din personliga spellista, en spännande ljudbok eller en bra podcast samtidigt som du snabbt och lätt hanterar inkommande samtal till mobiltelefonen. Bluetooth-hörlurarna är kompatibla med både iOS- och Android-enheter.

Remax RB-S18 - Bekväma Bluetooth-hörlurar för en aktiv livsstil

Trådlös rörelsefrihet under dina aktiviteter

Med Remax RB-S18 kan du ta del av din favoritunderhållning helt trådlöst vilket ger dig en härlig rörelsefrihet under träningspasset eller andra aktiviteter. Hörlurarna sitter bekvämt i öronen och den smarta sladden runt nacken gör att du slipper bekymra dig över att tappa hörlurarna när de inte används. De båda hörlurarna är magnetiska vilket ger en trasselfri förvaring.

Remax RB-S18 - Bekväma Bluetooth-hörlurar för en aktiv livsstil

Styr musik och samtal med integrerad fjärrkontroll

På kabeln finns en inbyggd fjärrkontroll med mikrofon som gör att du snabbt och lätt kan hantera inkommande samtal, justera volymen och växla mellan spår i spellistan - allt medan din mobiltelefon ligger tryggt kvar i fickan.

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

1005495 REMAX REMAX RB-S18 - Black RB-S18 Med Remax RB-S18 kan du njuta av din underhållning både till vardags, under träningspasset eller när du är på resande fot. De bekväma och lätta Bluetooth-hörlurarna ger dig upp till fyra timmars speltid på en laddning och har inbyggd fjärrkontroll och mikrofon som du använder för att hantera inkommande samtal, höja och sänka volymen samt växla mellan olika ljudspår. Remax RB-S18 ansluts till din mobiltelefon eller surfplatta via Bluetooth och har en räckvidd på tio meter. Använd hörlurarna och lyssna på din personliga spellista, en spännande ljudbok eller en bra podcast samtidigt som du snabbt och lätt hanterar inkommande samtal till mobiltelefonen. Bluetooth-hörlurarna är kompatibla med både iOS- och Android-enheter. Trådlös rörelsefrihet under dina aktiviteter Med Remax RB-S18 kan du ta del av din favoritunderhållning helt trådlöst vilket ger dig en härlig rörelsefrihet under träningspasset eller andra aktiviteter. Hörlurarna sitter bekvämt i öronen och den smarta sladden runt nacken gör att du slipper bekymra dig över att tappa hörlurarna när de inte används. De båda hörlurarna är magnetiska vilket ger en trasselfri förvaring. Styr musik och samtal med integrerad fjärrkontroll På kabeln finns en inbyggd fjärrkontroll med mikrofon som gör att du snabbt och lätt kan hantera inkommande samtal, justera volymen och växla mellan spår i spellistan - allt medan din mobiltelefon ligger tryggt kvar i fickan. Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. Hörlurar och högtalare 1,3 3 49 SEK 49 NewCondition InStock
  1. Tillbehör
  2. Remax
  3. Hörlurar och högtalare