Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Vattenresistent och trådlöst sport-headset

REMAX RB-S20 - Dark Green

  Art.nr: 1005448
  • Upp till 4 timmar driftstid
  • Brusreducerande mikrofon
  • Regn- och svettresistenta med IPX4-certifiering
  • Anslut trådlöst med Bluetooth

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Remax RB-S20 är är dina lätta sport-hörlurar perfekta för dig som lever en aktiv livsstil. Robust men lättviktig utformning, justerbar passform, öronproppar av silikon och en svettresistent design gör att du kan fokusera på träningen utan att oroa dig över dina hörlurar. Det integrerade batteriet laddas på en timme och ger dig en driftstid på upp till 4 timmar på en laddning.

Lätt vikt och vattentåliga

Med dess låga vikt på 21 gram låter du hörlurarna lättsamt vila med vikten fördelad på både öron och nacke. Byglarna över öronen ger dig även möjlighet att justera infallsvinkeln på pluggarna upp till 30° för att du skall hitta den bästa passformen för just dig.

Även IPX4-certifieringen gör att du slipper tänka på dina hörlurar. De är stril-täta och klarar ett vattentryck på 80-100 kPa med en volym på tio liter vatten i fem minuter så du slipper oroa dig för varken svett eller regn när du tränar.

Anslut trådlöst med Bluetooth

Med Bluetooth slipper du ha en sladd till telefonen under träningen, utan du ansluter trådlöst till din kompatibla smartphone, surfplatta eller laptop. Bluetooth v4.2 ger dig en säker anslutning med upp till 10 meters räckvidd från ljudkällan.

Brusreducerande mikrofon och praktiska kontroller

När dina hörlurar är sammankopplade med din smartphone får du även möjlighet att hantera telefonsamtal direkt i dina hörlurar. Play/Pause-knappen på ena hörluren låter dig utöver att styra musiken även besvara och avsluta eventuella telefonsamtal. Den integrerade och brusreducerande mikrofonen hjälper även till att säkerställa en klar dialog för den du har en dialog med.

På den andra hörluren hittar du ett vrid-reglage som låter dig justera volymen så den passar dig i alla tänkbara situationer.

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

1005448 REMAX REMAX RB-S20 - Dark Green RB-S20 Remax RB-S20 är är dina lätta sport-hörlurar perfekta för dig som lever en aktiv livsstil. Robust men lättviktig utformning, justerbar passform, öronproppar av silikon och en svettresistent design gör att du kan fokusera på träningen utan att oroa dig över dina hörlurar. Det integrerade batteriet laddas på en timme och ger dig en driftstid på upp till 4 timmar på en laddning. Lätt vikt och vattentåliga Med dess låga vikt på 21 gram låter du hörlurarna lättsamt vila med vikten fördelad på både öron och nacke. Byglarna över öronen ger dig även möjlighet att justera infallsvinkeln på pluggarna upp till 30° för att du skall hitta den bästa passformen för just dig. Även IPX4-certifieringen gör att du slipper tänka på dina hörlurar. De är stril-täta och klarar ett vattentryck på 80-100 kPa med en volym på tio liter vatten i fem minuter så du slipper oroa dig för varken svett eller regn när du tränar. Anslut trådlöst med Bluetooth Med Bluetooth slipper du ha en sladd till telefonen under träningen, utan du ansluter trådlöst till din kompatibla smartphone, surfplatta eller laptop. Bluetooth v4.2 ger dig en säker anslutning med upp till 10 meters räckvidd från ljudkällan. Brusreducerande mikrofon och praktiska kontroller När dina hörlurar är sammankopplade med din smartphone får du även möjlighet att hantera telefonsamtal direkt i dina hörlurar. Play/Pause-knappen på ena hörluren låter dig utöver att styra musiken även besvara och avsluta eventuella telefonsamtal. Den integrerade och brusreducerande mikrofonen hjälper även till att säkerställa en klar dialog för den du har en dialog med. På den andra hörluren hittar du ett vrid-reglage som låter dig justera volymen så den passar dig i alla tänkbara situationer. Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. Hörlurar och högtalare 3 6 99 SEK 99 NewCondition InStock
  1. Tillbehör
  2. Remax
  3. Hörlurar och högtalare