Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Bluetooth-hörlurar med magnetlåsning

REMAX RB-S5 - Black

  Art.nr: 1005459
  • Upp till 3,5 timmars speltid
  • Integrerad mikrofon och fjärrkontroll
  • Praktisk magnetlåsning
  • Strömma musik trådlöst med Bluetooth

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Remax RB-S5 är ett par sportiga Bluetooth-hörlurar med ett härligt ljud och skön passform. De trådlösa hörlurarna har en speltid på upp till 3,5 timmar ansluts trådlöst via Bluetooth och har inbyggd fjärrkontroll med mikrofon. Med bekväma öronpluggar, vingspetsar för extra stabilitet och smart magnetlåsning får du ett par hörlurar som ger dig total rörelsefrihet under träningspasset.

Remax RB-S5 ansluts till din mobiltelefon, surfplatta eller laptop via Bluetooth och har en räckvidd på tio meter. Använd hörlurarna och njut av din personliga spellista, en spännande ljudbok eller en bra podcast samtidigt som lätt hanterar inkommande samtal till mobiltelefonen.

Remax RB-S5 - Bluetooth-hörlurar med magnetlåsning

Bekväma hörlurar för träningspasset

Remax RB-S5 är ett par bekväma och lätta hörlurar som passar perfekt för en aktiv livsstil. Bluetooth-hörlurarna är utrustade med vingspetsar som gör att hörlurarna sitter kvar i öronen även under tuffare träningspass. 

I förpackningen ingår tre par öronkuddar i olika storlekar för bästa möjliga passform. 

Remax RB-S5 - Bluetooth-hörlurar med magnetlåsning

Hörlurarna har även en praktisk magnetlåsning för trygg förvaring efter användning. Låt hörlurarna hänga kvar runt nacken och för ihop utsidorna på de magnetiska öronpluggarna.

Trådlös underhållning med Bluetooth

Anslut hörlurarna trådlöst till din mobiltelefon eller surfplatta med Bluetooth och njut av trådlös underhållning med upp till tio meters räckvidd under dina aktiviteter. Remax RB-S5 använder sig av Bluetooth 4.1 och är kompatibel med både iOS- och Android-enheter.

Styr musik och samtal med inbyggd fjärrkontroll

Remax RB-S5 har en integrerad fjärrkontroll och mikrofon placerad precis nedanför ena hörluren. Den stora knappen på hörluren används för att aktivera hörlurarna, spela och pausa musiken och för att hantera inkommande samtal. Du justerar enkelt volymen med volymreglaget - allt medan mobiltelefonen ligger tryggt kvar i fickan.

Remax RB-S5 - Bluetooth-hörlurar med magnetlåsning

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

1005459 REMAX REMAX RB-S5 - Black RB-S5 Remax RB-S5 är ett par sportiga Bluetooth-hörlurar med ett härligt ljud och skön passform. De trådlösa hörlurarna har en speltid på upp till 3,5 timmar ansluts trådlöst via Bluetooth och har inbyggd fjärrkontroll med mikrofon. Med bekväma öronpluggar, vingspetsar för extra stabilitet och smart magnetlåsning får du ett par hörlurar som ger dig total rörelsefrihet under träningspasset. Remax RB-S5 ansluts till din mobiltelefon, surfplatta eller laptop via Bluetooth och har en räckvidd på tio meter. Använd hörlurarna och njut av din personliga spellista, en spännande ljudbok eller en bra podcast samtidigt som lätt hanterar inkommande samtal till mobiltelefonen. Bekväma hörlurar för träningspasset Remax RB-S5 är ett par bekväma och lätta hörlurar som passar perfekt för en aktiv livsstil. Bluetooth-hörlurarna är utrustade med vingspetsar som gör att hörlurarna sitter kvar i öronen även under tuffare träningspass.  I förpackningen ingår tre par öronkuddar i olika storlekar för bästa möjliga passform.  Hörlurarna har även en praktisk magnetlåsning för trygg förvaring efter användning. Låt hörlurarna hänga kvar runt nacken och för ihop utsidorna på de magnetiska öronpluggarna. Trådlös underhållning med Bluetooth Anslut hörlurarna trådlöst till din mobiltelefon eller surfplatta med Bluetooth och njut av trådlös underhållning med upp till tio meters räckvidd under dina aktiviteter. Remax RB-S5 använder sig av Bluetooth 4.1 och är kompatibel med både iOS- och Android-enheter. Styr musik och samtal med inbyggd fjärrkontroll Remax RB-S5 har en integrerad fjärrkontroll och mikrofon placerad precis nedanför ena hörluren. Den stora knappen på hörluren används för att aktivera hörlurarna, spela och pausa musiken och för att hantera inkommande samtal. Du justerar enkelt volymen med volymreglaget - allt medan mobiltelefonen ligger tryggt kvar i fickan. Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. Hörlurar och högtalare 4,2 5 149 SEK 149 NewCondition Discontinued
  1. Tillbehör
  2. Remax
  3. Hörlurar och högtalare