Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Väldesignat trådlöst headset med låg vikt

REMAX RB-S6 - Black

  Art.nr: 1005454
 • Upp till 7 timmar driftstid
 • HD-mikrofon för mobilsamtal
 • Kontroller för samtal och musik
 • Låg vikt på 24,8 g
 • Anslut trådlöst med Bluetooth

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Remax RB-S6 är är dina trådlösa Bluetooth-hörlurar med lättviktig utformning som även vilar på kroppen. Det integrerade batteriet laddas fullt på två timmar och ger dig en driftstid på upp till sju timmar på en laddning, vilket du gör genom att ansluta den medföljande USB-kabeln i den väderskyddare micro-USB-ingången och till valfri strömkälla.

Öronpluggarna kan enkelt fästas med magnetlåsning på ändarna av delen som vilar runt nacken för att du skall slippa trassel och du hittar enkelt en optimal passform med de olika utbytbara silikonpluggarna som medföljer.

Låg vikt och trådlös anslutning

Med dess låga vikt på 24,8 gram låter du hörlurarna lättsamt vila med vikten fördelad på både öron och nacke och med Bluetooth slipper du ha en sladd till exempelvis telefonen.

Du ansluter trådlöst till din kompatibla smartphone, surfplatta eller laptop och Bluetooth v4.1 ger dig en säker anslutning med upp till 10 meters räckvidd från ljudkällan.

Integrerad mikrofon, kontroller och röstanvisningar

När dina hörlurar är sammankopplade med din smartphone får du även möjlighet att hantera telefonsamtal direkt i dina hörlurar. Knappar finns för att hantera både samtal och musiken så du kan ha kvar din smartphone i fickan eller väskan.

Med dess inbyggda HD-mikrofon och smart brusreducering kan du vara säker på att den du har en dialog med hör dig lika bra som du hör dem i andra änden.

Headsetets motsvarande sida till kontrollerna vibrerar även vid inkommande samtal och med röstanvisningar kan det läsa upp vem som försöker nå dig om kontakten är inlagd i din telefonbok.

Det berättar även när batterinivån är låg och bekräftar anslutning till ljudkällan samt avstängning.

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

Titta även på

(113 st)
 • Upp till 6 timmars batteritid
 • Ta samtal med inbyggd handsfree
 • Trådlös anslutning med Bluetooth

379:-

Titta även på

(113 st)
 • Upp till 6 timmars batteritid
 • Ta samtal med inbyggd handsfree
 • Trådlös anslutning med Bluetooth

379:-

1005454 REMAX REMAX RB-S6 - Black RB-S6 Remax RB-S6 är är dina trådlösa Bluetooth-hörlurar med lättviktig utformning som även vilar på kroppen. Det integrerade batteriet laddas fullt på två timmar och ger dig en driftstid på upp till sju timmar på en laddning, vilket du gör genom att ansluta den medföljande USB-kabeln i den väderskyddare micro-USB-ingången och till valfri strömkälla. Öronpluggarna kan enkelt fästas med magnetlåsning på ändarna av delen som vilar runt nacken för att du skall slippa trassel och du hittar enkelt en optimal passform med de olika utbytbara silikonpluggarna som medföljer. Låg vikt och trådlös anslutning Med dess låga vikt på 24,8 gram låter du hörlurarna lättsamt vila med vikten fördelad på både öron och nacke och med Bluetooth slipper du ha en sladd till exempelvis telefonen. Du ansluter trådlöst till din kompatibla smartphone, surfplatta eller laptop och Bluetooth v4.1 ger dig en säker anslutning med upp till 10 meters räckvidd från ljudkällan. Integrerad mikrofon, kontroller och röstanvisningar När dina hörlurar är sammankopplade med din smartphone får du även möjlighet att hantera telefonsamtal direkt i dina hörlurar. Knappar finns för att hantera både samtal och musiken så du kan ha kvar din smartphone i fickan eller väskan. Med dess inbyggda HD-mikrofon och smart brusreducering kan du vara säker på att den du har en dialog med hör dig lika bra som du hör dem i andra änden. Headsetets motsvarande sida till kontrollerna vibrerar även vid inkommande samtal och med röstanvisningar kan det läsa upp vem som försöker nå dig om kontakten är inlagd i din telefonbok. Det berättar även när batterinivån är låg och bekräftar anslutning till ljudkällan samt avstängning. Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. Hörlurar och högtalare 3,2 5 249 SEK 249 NewCondition InStock
 1. Tillbehör
 2. Remax
 3. Hörlurar och högtalare