Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Stilsäkra Bluetooth-hörlurar med lång batteritid

REMAX RB-S9 - Black

  Art.nr: 1005515
 • 9 timmars speltid
 • Strömma musik trådlöst med Bluetooth
 • Inbyggd mikrofon och fjärrkontroll
 • Upp till 180 timmars standbytid

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Remax RB-S9 är ett par lätta Bluetooth-hörlurar med en härlig komfort som är perfekta för användning till vardags eller under träningspasset. Hörlurarna ansluts trådlöst till din enhet med Bluetooth och ger dig upp till nio timmars underhållning och hela 180 timmars standbytid på en laddning. Med den inbyggda fjärrkontrollen styr du musiken och volymen och hanterar inkommande samtal.

Remax RB-S9 ansluts till din mobiltelefon, surfplatta eller laptop via Bluetooth och har en räckvidd på tio meter. Använd hörlurarna och lyssna på din personliga spellista, en spännande ljudbok eller en bra podcast samtidigt som du snabbt och lätt hanterar inkommande samtal till mobiltelefonen. Bluetooth-hörlurarna är kompatibla med både iOS- och Android-enheter.

Remax RB-S9 - Stilsäkra Bluetooth-hörlurar med lång batteritid

Upp till nio timmars speltid

Remax RB-S9 har ett uppladdningsbart batteri på 130 mAh och har en speltid på upp till nio timmar på en laddning vilket gör att du kan använda hörlurarna hela dagen innan nästa laddning. Hörlurarna har en laddningstid på cirka 90 minuter och laddas med medföljande Micro-USB-kabel. USB-laddare medföljer inte

Strömma musik trådlöst med Bluetooth

Anslut hörlurarna till din mobiltelefon eller surfplatta Bluetooth och ta del av din underhållning helt trådlöst vilket ger dig en härlig rörelsefrihet på upp till tio meter under träningspasset eller andra aktiviteter. De lätta Bluetooth-hörlurarna sitter bekvämt i öronen och den smarta sladden runt nacken gör att du slipper bekymra dig över att tappa hörlurarna när de inte används.

Styr musik och samtal med inbyggd fjärrkontroll

Med hjälp av den integrerade fjärrkontrollen med mikrofon kan svara på inkommande samtal, växla mellan låtar i spellistan och justera ljudnivån utan att behöva ta fram mobiltelefonen.

Remax RB-S9 - Stilsäkra Bluetooth-hörlurar med lång batteritid

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

Remax RB-S9 - Stilsäkra Bluetooth-hörlurar med lång batteritid

Titta även på

(125 st)
 • Upp till 6 timmars batteritid
 • Ta samtal med inbyggd handsfree
 • Trådlös anslutning med Bluetooth

299:-

Titta även på

(125 st)
 • Upp till 6 timmars batteritid
 • Ta samtal med inbyggd handsfree
 • Trådlös anslutning med Bluetooth

299:-

1005515 REMAX REMAX RB-S9 - Black RB-S9 Remax RB-S9 är ett par lätta Bluetooth-hörlurar med en härlig komfort som är perfekta för användning till vardags eller under träningspasset. Hörlurarna ansluts trådlöst till din enhet med Bluetooth och ger dig upp till nio timmars underhållning och hela 180 timmars standbytid på en laddning. Med den inbyggda fjärrkontrollen styr du musiken och volymen och hanterar inkommande samtal. Remax RB-S9 ansluts till din mobiltelefon, surfplatta eller laptop via Bluetooth och har en räckvidd på tio meter. Använd hörlurarna och lyssna på din personliga spellista, en spännande ljudbok eller en bra podcast samtidigt som du snabbt och lätt hanterar inkommande samtal till mobiltelefonen. Bluetooth-hörlurarna är kompatibla med både iOS- och Android-enheter. Upp till nio timmars speltid Remax RB-S9 har ett uppladdningsbart batteri på 130 mAh och har en speltid på upp till nio timmar på en laddning vilket gör att du kan använda hörlurarna hela dagen innan nästa laddning. Hörlurarna har en laddningstid på cirka 90 minuter och laddas med medföljande Micro-USB-kabel. USB-laddare medföljer inte.  Strömma musik trådlöst med Bluetooth Anslut hörlurarna till din mobiltelefon eller surfplatta Bluetooth och ta del av din underhållning helt trådlöst vilket ger dig en härlig rörelsefrihet på upp till tio meter under träningspasset eller andra aktiviteter. De lätta Bluetooth-hörlurarna sitter bekvämt i öronen och den smarta sladden runt nacken gör att du slipper bekymra dig över att tappa hörlurarna när de inte används. Styr musik och samtal med inbyggd fjärrkontroll Med hjälp av den integrerade fjärrkontrollen med mikrofon kan svara på inkommande samtal, växla mellan låtar i spellistan och justera ljudnivån utan att behöva ta fram mobiltelefonen. Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. Hörlurar och högtalare 2,5 6 99 SEK 99 NewCondition InStock
 1. Tillbehör
 2. Remax
 3. Hörlurar och högtalare