Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Bluetooth-headset med bekväm passform

REMAX RB-T17 - Green

  Art.nr: 1005493
 • 2 timmars samtalstid
 • Upp till 80 timmars standbytid
 • Vikt: 6 gram
 • Anslut via Bluetooth 4.1
 • Brusreducering

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Remax RB-T17 är ett smidigt headset som sitter bekvämt och stabilt i örat. Headsetet har upp till två timmars samtalstid och upp till 80 timmars standbytid vilket i kombination med en låg vikt på sex gram gör att du kan bära headsetet även under längre perioder.

Remax RB-T17 ansluter trådlöst till din mobiltelefon via Bluetooth 4.1 och du har en räckvidd på upp till tio meter. Använd headsetet för att ta emot och hantera samtal, lyssna på röstmeddelanden, musik och radio eller för att ta emot vägbeskrivningar under bilfärden. 

Remax RB-T17 Bluetooth Headset - Bluetooth-headset med bekväm passform

Bekväm passform

Bluetooth-headsetet väger endast sex gram och har en ergonomisk design som ger ett bekvämt utformat headset med härlig komfort och som inte riskerar att falla ut ur örat samtidigt som mikrofonen hamnar i perfekt vinkel för klara och tydliga samtal.

Bra ljudkvalitet med brusreducering

Remax RB-T17 använder sig av en mikrofon av hög kvalitet och avger ett klart och tydligt ljud med brusreducering för att undvika eventuella störningar från omgivningen. 

Headsetet har ett uppladdningsbart batteri med en kapacitet på 55 mAh vilket ger en samtalstid på drygt två timmar och upp till 80 timmars passningstid. Headsetet blir fulladdat igen på cirka två timmar.

Remax RB-T17 Bluetooth Headset - Bluetooth-headset med bekväm passform

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

Titta även på

(72 st)
 • Lyssna på radio och ta emot samtal
 • Energisparläge
 • Tydligt ljud

299:-

Titta även på

(72 st)
 • Lyssna på radio och ta emot samtal
 • Energisparläge
 • Tydligt ljud

299:-

1005493 REMAX REMAX RB-T17 - Green RB-T17 Remax RB-T17 är ett smidigt headset som sitter bekvämt och stabilt i örat. Headsetet har upp till två timmars samtalstid och upp till 80 timmars standbytid vilket i kombination med en låg vikt på sex gram gör att du kan bära headsetet även under längre perioder. Remax RB-T17 ansluter trådlöst till din mobiltelefon via Bluetooth 4.1 och du har en räckvidd på upp till tio meter. Använd headsetet för att ta emot och hantera samtal, lyssna på röstmeddelanden, musik och radio eller för att ta emot vägbeskrivningar under bilfärden.  Bekväm passform Bluetooth-headsetet väger endast sex gram och har en ergonomisk design som ger ett bekvämt utformat headset med härlig komfort och som inte riskerar att falla ut ur örat samtidigt som mikrofonen hamnar i perfekt vinkel för klara och tydliga samtal. Bra ljudkvalitet med brusreducering Remax RB-T17 använder sig av en mikrofon av hög kvalitet och avger ett klart och tydligt ljud med brusreducering för att undvika eventuella störningar från omgivningen.  Headsetet har ett uppladdningsbart batteri med en kapacitet på 55 mAh vilket ger en samtalstid på drygt två timmar och upp till 80 timmars passningstid. Headsetet blir fulladdat igen på cirka två timmar. Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. Hörlurar och högtalare 3 2 99 SEK 99 NewCondition InStock
 1. Tillbehör
 2. Remax
 3. Hörlurar och högtalare