Fjäderlätt Bluetooth-headset för mobiltelefonen

REMAX RB-T21 - Dark Green

  Art.nr: 1005514
  • 3,5 timmars speltid
  • Upp till 100 timmars standbytid
  • Vikt: 3,8 gram
  • Anslut via Bluetooth 4.1

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Remax RB-T21 är ett litet Bluetooth-headset på endast 3,8 gram som sitter bekvämt i örat under träningspasset, bilfärden eller andra aktiviteter. Det fjäderlätta headsetet har en speltid på cirka 3,5 timmar och en lång passningstid på runt 100 timmar. 

Remax RB-T21 ansluter trådlöst till din mobiltelefon via Bluetooth 4.1 och har en räckvidd på upp till tio meter. Använd headsetet för lyssna på musik, radio, och podcasts eller för att ta emot och hantera samtal. Du styr musik, volym och samtal med knapparna på headsetet.

Remax RB-T21 - Fjäderlätt Bluetooth-headset för mobiltelefonen

Fjäderlätt design

Bluetooth-headsetet har en väldigt låg vikt och väger endast 3,8 gram vilket gör att du obehindrat kan använda headsetet under dina aktiviteter. Headsetet passar lika bra i båda öronen och du styr enkelt volym, musik och samtal via kontrollerna på headsetet.

Upp till 3,5 timmars speltid

Remax RB-T21 har ett uppladdningsbart batteri med 55 mAh och ger dig 3,5 timmars speltid på en laddning samt upp till 100 timmars passningstid. Bluetooth-headsetet är kompatibelt med både iOS- och Android-enheter och ansluts via Bluetooth 4.1. Om headsetet är anslutet till en iPhone kan du se batterinivån på mobiltelefonen. Headsetet blir fulladdat på cirka 90 minuter.

Remax RB-T21 - Fjäderlätt Bluetooth-headset för mobiltelefonen

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

1005514 REMAX REMAX RB-T21 - Dark Green RB-T21 Remax RB-T21 är ett litet Bluetooth-headset på endast 3,8 gram som sitter bekvämt i örat under träningspasset, bilfärden eller andra aktiviteter. Det fjäderlätta headsetet har en speltid på cirka 3,5 timmar och en lång passningstid på runt 100 timmar.  Remax RB-T21 ansluter trådlöst till din mobiltelefon via Bluetooth 4.1 och har en räckvidd på upp till tio meter. Använd headsetet för lyssna på musik, radio, och podcasts eller för att ta emot och hantera samtal. Du styr musik, volym och samtal med knapparna på headsetet. Fjäderlätt design Bluetooth-headsetet har en väldigt låg vikt och väger endast 3,8 gram vilket gör att du obehindrat kan använda headsetet under dina aktiviteter. Headsetet passar lika bra i båda öronen och du styr enkelt volym, musik och samtal via kontrollerna på headsetet. Upp till 3,5 timmars speltid Remax RB-T21 har ett uppladdningsbart batteri med 55 mAh och ger dig 3,5 timmars speltid på en laddning samt upp till 100 timmars passningstid. Bluetooth-headsetet är kompatibelt med både iOS- och Android-enheter och ansluts via Bluetooth 4.1. Om headsetet är anslutet till en iPhone kan du se batterinivån på mobiltelefonen. Headsetet blir fulladdat på cirka 90 minuter. Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. Hörlurar och högtalare 3,5 11 49 SEK 49 NewCondition Discontinued
  1. Tillbehör
  2. Remax
  3. Hörlurar och högtalare