Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Bluetooth-headset med låg vikt

REMAX RB-T22 - Black

  Art.nr: 1005477
  • 3-4 timmars samtalstid
  • Upp till 100 timmars standbytid
  • Anslut två mobiler samtidigt
  • Vikt: 5 gram
  • Anslut via Bluetooth 4.2

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Remax RB-T22 är ett litet Bluetooth-headset på endast fem gram som sitter bekvämt i örat under träningen, bilfärden eller andra aktiviteter. Headsetet har en samtalstid på upp till fyra timmar och en lång passningstid på 100 timmar. Remax RB-T22 är utrustad med brusreducering för tydliga samtal för både dig och mottagaren. Headsetet har även stöd för att ansluta två mobiltelefoner samtidigt.

Remax RB-T22 ansluter trådlöst till din mobiltelefon via Bluetooth 4.2 och har en räckvidd på tio meter. Använd headsetet för att ta emot och hantera samtal, lyssna på röstmeddelanden, musik och radio eller för att ta emot vägbeskrivningar under bilfärden.

Remax RB-T22 - Bluetooth-headset med låg vikt

Superlätt headset med brusreducering

Bluetooth-headsetet väger endast fem gram och sitter bekvämt i örat även under lång tid. Mikrofonen är placerad i perfekt vinkel för samtal och är utrustad med brusreducering vilket ger ett klart och tydligt ljud oavsett omgivning. Öronsnäckan är anpassad för att passa lika bra i såväl vänster som höger öra och du styr inkommande samtal, musik samt volymen genom knapparna på hörluren.

Upp till 100 timmars passningstid

Remax RB-T22 har en samtalstid på upp till fyra timmar och en lång standbytid på upp till 100 timmar vilket gör att du inte behöver bekymra dig över batteritiden. Bluetooth-headsetet laddas med medföljande Micro-USB-kabel och blir fulladdad på cirka en timme. 

Anslut till två mobiltelefoner samtidigt

Remax RB-T22 ansluter till din mobiltelefon via Bluetooth 4.2 och ger dig en stabil sändning och en räckvidd på upp till tio meter. 

Bluetooth-headsetet har stöd för att ansluta två mobiltelefoner samtidigt, perfekt om du vill använda samma headset för både jobbmobilen och din privata mobiltelefon.

Remax RB-T22 - Bluetooth-headset med låg vikt

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

1005477 1005477 REMAX REMAX RB-T22 - Black RB-T22 Remax RB-T22 är ett litet Bluetooth-headset på endast fem gram som sitter bekvämt i örat under träningen, bilfärden eller andra aktiviteter. Headsetet har en samtalstid på upp till fyra timmar och en lång passningstid på 100 timmar. Remax RB-T22 är utrustad med brusreducering för tydliga samtal för både dig och mottagaren. Headsetet har även stöd för att ansluta två mobiltelefoner samtidigt. Remax RB-T22 ansluter trådlöst till din mobiltelefon via Bluetooth 4.2 och har en räckvidd på tio meter. Använd headsetet för att ta emot och hantera samtal, lyssna på röstmeddelanden, musik och radio eller för att ta emot vägbeskrivningar under bilfärden. Superlätt headset med brusreducering Bluetooth-headsetet väger endast fem gram och sitter bekvämt i örat även under lång tid. Mikrofonen är placerad i perfekt vinkel för samtal och är utrustad med brusreducering vilket ger ett klart och tydligt ljud oavsett omgivning. Öronsnäckan är anpassad för att passa lika bra i såväl vänster som höger öra och du styr inkommande samtal, musik samt volymen genom knapparna på hörluren. Upp till 100 timmars passningstid Remax RB-T22 har en samtalstid på upp till fyra timmar och en lång standbytid på upp till 100 timmar vilket gör att du inte behöver bekymra dig över batteritiden. Bluetooth-headsetet laddas med medföljande Micro-USB-kabel och blir fulladdad på cirka en timme.  Anslut till två mobiltelefoner samtidigt Remax RB-T22 ansluter till din mobiltelefon via Bluetooth 4.2 och ger dig en stabil sändning och en räckvidd på upp till tio meter.  Bluetooth-headsetet har stöd för att ansluta två mobiltelefoner samtidigt, perfekt om du vill använda samma headset för både jobbmobilen och din privata mobiltelefon. Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. Hörlurar och högtalare 2,5 4 29 SEK 29 NewCondition Discontinued
  1. Tillbehör
  2. Remax
  3. Hörlurar och högtalare