Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Smidigt Bluetooth-headset med öronbygel

REMAX RB-T8 - White

  Art.nr: 1005472
  • 5 timmars samtalstid
  • Upp till 55 timmars standbytid
  • Anslut två mobiler samtidigt
  • Anslut via Bluetooth 4.1
  • Vikt: 14 gram

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Remax RB-T8 är ett smidigt Bluetooth-headset som passar för alla tillfällen. Headsetet är utrustad med brusreducering och ett härligt HD-ljud för att du både ska kunna prata i telefon oavsett omgivning och även kunna lyssna på musik eller radio under dina aktiviteter. Bluetooth-headsetet sitter bekvämt i örat med hjälp av en öronbygel och har en samtalstid på upp till fem timmar.

Remax RB-T8 ansluter trådlöst till din mobiltelefon via Bluetooth 4.1 och har en räckvidd på tio meter. Använd headsetet för att ta emot och hantera samtal, lyssna på röstmeddelanden, musik och radio eller för att ta emot vägbeskrivningar under bilfärden.

Remax RB-T8 - Smidigt Bluetooth-headset med öronbygel

Öronbygel för bekväm passform

Headsetet går lika bra att använda i båda öronen och sitter bekvämt i örat med hjälp av den vändbara öronbygeln och en ergonomiskt utformad öronsnäcka. Remax RB-T8 väger endast 14 gram vilket gör att du utan problem kan använda headsetet över längre perioder.

Remax RB-T8 - Smidigt Bluetooth-headset med öronbygel

Lång samtalstid och standbytid

Med Remax RB-T8 kan du prata i telefon eller lyssna på musik i upp till fem timmar på en laddning. Headsetet har dessutom en standbytid på upp till 55 timmar vilket gör att du slipper att bekymra dig om batteritiden när det viktiga samtalet kommer.

Anslut till två mobiltelefoner samtidigt

Remax RB-T8 ansluter enkelt till din enhet med Bluetooth 4.1 och är kompatibel med både iOS- och Android-enheter. Bluetooth-headsetet har stöd för att ansluta två enheter samtidigt. perfekt för om du vill använda samma headset för både jobbmobilen och din privata mobiltelefon.  

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

1005472 REMAX REMAX RB-T8 - White RB-T8 Remax RB-T8 är ett smidigt Bluetooth-headset som passar för alla tillfällen. Headsetet är utrustad med brusreducering och ett härligt HD-ljud för att du både ska kunna prata i telefon oavsett omgivning och även kunna lyssna på musik eller radio under dina aktiviteter. Bluetooth-headsetet sitter bekvämt i örat med hjälp av en öronbygel och har en samtalstid på upp till fem timmar. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Remax RB-T8 ansluter trådlöst till din mobiltelefon via Bluetooth 4.1 och har en räckvidd på tio meter. Använd headsetet för att ta emot och hantera samtal, lyssna på röstmeddelanden, musik och radio eller för att ta emot vägbeskrivningar under bilfärden. Öronbygel för bekväm passform Headsetet går lika bra att använda i båda öronen och sitter bekvämt i örat med hjälp av den vändbara öronbygeln och en ergonomiskt utformad öronsnäcka. Remax RB-T8 väger endast 14 gram vilket gör att du utan problem kan använda headsetet över längre perioder. Lång samtalstid och standbytid Med Remax RB-T8 kan du prata i telefon eller lyssna på musik i upp till fem timmar på en laddning. Headsetet har dessutom en standbytid på upp till 55 timmar vilket gör att du slipper att bekymra dig om batteritiden när det viktiga samtalet kommer. Anslut till två mobiltelefoner samtidigt Remax RB-T8 ansluter enkelt till din enhet med Bluetooth 4.1 och är kompatibel med både iOS- och Android-enheter. Bluetooth-headsetet har stöd för att ansluta två enheter samtidigt. perfekt för om du vill använda samma headset för både jobbmobilen och din privata mobiltelefon.   Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. Hörlurar och högtalare 2,7 3 49 SEK 49 NewCondition InStock
  1. Tillbehör
  2. Remax
  3. Hörlurar och högtalare