Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Stilrent Bluetooth-headset med lång standbytid

REMAX RB-T9 - White

  Art.nr: 1005467
  • Upp till 6 timmars samtalstid
  • Upp till 180 timmars standbytid
  • Anslut två mobiler samtidigt
  • Anslut via Bluetooth 4.1
  • Vikt: 8 gram

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Bluetooth-headsetet Remax RB-T9 är ett stilrent och praktiskt headset för dig som vill prata i telefon eller lyssna på musik med stil. Headsetet är utrustad med brusreducering och ett härligt HD-ljud för både samtal och musik. Remax RB-T9 sitter bekvämt i örat med hjälp av en vändbar öronbygel och har en samtalstid på upp till sex timmar samt en passningstid på 180 timmar.

Remax RB-T9 ansluter trådlöst till din mobiltelefon via Bluetooth 4.1 och har en räckvidd på upp till tio meter. Använd Bluetooth-headsetet för att ta emot och hantera samtal, lyssna av röstmeddelanden eller för att lyssna på musik träningspasset.

Remax RB-T9 - Stilrent Bluetooth-headset med lång standbytid

Bekväm passform och klart ljud

Remax RB-T9 är ett headset med ergonomiskt utformad öronsnäcka och den vändbara öronbygeln gör att headsetet sitter bekvämt i både vänster och höger öra. Tack vare ett ljud med HD-kvalitet och brusreducering kan du njuta av ett härligt ljud vid både samtal och när du lyssnar på musik. Du hanterar samtal, byter ljudspår och ändrar volymen med knapparna som finns på och vid sidan av mikrofonen.

Över en veckas standbytid

Bluetooth-headsetet har en imponerande standbytid på upp till 180 timmar och erbjuder upp till sex timmar samtalstid och upp till fem timmars speltid på en laddning. Det uppladdningsbara batteriet har en kapacitet på 100 mAh och laddas på cirka 2-3 timmar. Batteriet laddas med medföljande Micro-USB-kabel. USB-laddare medföljer inte. 

Anslut till två mobiltelefoner samtidigt

Remax RB-T9 ansluter enkelt till din enhet med Bluetooth 4.1 och är kompatibel med både iOS- och Android-enheter.

Bluetooth-headsetet har stöd för att ansluta två enheter samtidigt, perfekt om du vill använda samma headset för både jobbmobilen och din privata mobiltelefon.

Remax RB-T9 - Stilrent Bluetooth-headset med lång standbytid

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

1005467 REMAX REMAX RB-T9 - White RB-T9 Bluetooth-headsetet Remax RB-T9 är ett stilrent och praktiskt headset för dig som vill prata i telefon eller lyssna på musik med stil. Headsetet är utrustad med brusreducering och ett härligt HD-ljud för både samtal och musik. Remax RB-T9 sitter bekvämt i örat med hjälp av en vändbar öronbygel och har en samtalstid på upp till sex timmar samt en passningstid på 180 timmar. Remax RB-T9 ansluter trådlöst till din mobiltelefon via Bluetooth 4.1 och har en räckvidd på upp till tio meter. Använd Bluetooth-headsetet för att ta emot och hantera samtal, lyssna av röstmeddelanden eller för att lyssna på musik träningspasset. Bekväm passform och klart ljud Remax RB-T9 är ett headset med ergonomiskt utformad öronsnäcka och den vändbara öronbygeln gör att headsetet sitter bekvämt i både vänster och höger öra. Tack vare ett ljud med HD-kvalitet och brusreducering kan du njuta av ett härligt ljud vid både samtal och när du lyssnar på musik. Du hanterar samtal, byter ljudspår och ändrar volymen med knapparna som finns på och vid sidan av mikrofonen. Över en veckas standbytid Bluetooth-headsetet har en imponerande standbytid på upp till 180 timmar och erbjuder upp till sex timmar samtalstid och upp till fem timmars speltid på en laddning. Det uppladdningsbara batteriet har en kapacitet på 100 mAh och laddas på cirka 2-3 timmar. Batteriet laddas med medföljande Micro-USB-kabel. USB-laddare medföljer inte.  Anslut till två mobiltelefoner samtidigt Remax RB-T9 ansluter enkelt till din enhet med Bluetooth 4.1 och är kompatibel med både iOS- och Android-enheter. Bluetooth-headsetet har stöd för att ansluta två enheter samtidigt, perfekt om du vill använda samma headset för både jobbmobilen och din privata mobiltelefon. Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. Hörlurar och högtalare 3,4 9 49 SEK 49 NewCondition Discontinued
  1. Tillbehör
  2. Remax
  3. Hörlurar och högtalare