Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Snygga hörlurar med härlig komfort

REMAX RM-100H - Black

  Art.nr: 1005383
  • Inbyggd mikrofon och fjärrkontroll
  • Kabellängd: 1,2 meter
  • Ihopvikbara
  • Bra ljud och hög bas

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Remax RM-100H är ett par bekväma och mjuka hörlurar som passar perfekt för både hemmabruk eller när du är på resande fot. Hörlurarna har en sladd på 1,2 meter och inbyggd fjärrkontroll med mikrofon för att du ska kunna styra musik och ta emot samtal. Remax RM-100H har högtalarelement på 40 mm och levererar ett härligt HiFi-ljud till all underhållning och har en ihopvikbar design för praktisk förvaring.

Använd hörlurarna och lyssna på din personliga spellista, en spännande ljudbok eller en bra podcast samtidigt som du hanterar inkommande samtal från mobiltelefonen. Hörlurarna ansluts till enhetens 3,5 mm-uttag och fullt kompatibel med såväl iOS som Android-enheter.

Remax RM-100H - Snygga hörlurar med härlig komfort

Bekväm ihopvikbar design

Remax RM-100H väger endast 132 gram och har en bekväm och mjuk design som ger dig bästa möjliga komfort oavsett form och storlek på huvudet. De mjuka, flexibla och roterande kuddarna är gjorda av memory foam för att undvika att det blir för varmt eller klämmer efter långa perioder. Hörluren är ihopvikbar vilket ger en smidig och platsbesparande förvaring.

Remax RM-100H - Snygga hörlurar med härlig komfort

Inbyggd mikrofon och fjärrkontroll

Remax RM-100H har inbyggd fjärrkontroll med mikrofon placerad på kabeln för att du snabbt och lätt kan justera volymen, byta ljudspår och hantera inkommande samtal utan att behöva ta fram telefonen. 

Remax RM-100H - Snygga hörlurar med härlig komfort

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

1005383 REMAX REMAX RM-100H - Black RM-100H Remax RM-100H är ett par bekväma och mjuka hörlurar som passar perfekt för både hemmabruk eller när du är på resande fot. Hörlurarna har en sladd på 1,2 meter och inbyggd fjärrkontroll med mikrofon för att du ska kunna styra musik och ta emot samtal. Remax RM-100H har högtalarelement på 40 mm och levererar ett härligt HiFi-ljud till all underhållning och har en ihopvikbar design för praktisk förvaring. Använd hörlurarna och lyssna på din personliga spellista, en spännande ljudbok eller en bra podcast samtidigt som du hanterar inkommande samtal från mobiltelefonen. Hörlurarna ansluts till enhetens 3,5 mm-uttag och fullt kompatibel med såväl iOS som Android-enheter. Bekväm ihopvikbar design Remax RM-100H väger endast 132 gram och har en bekväm och mjuk design som ger dig bästa möjliga komfort oavsett form och storlek på huvudet. De mjuka, flexibla och roterande kuddarna är gjorda av memory foam för att undvika att det blir för varmt eller klämmer efter långa perioder. Hörluren är ihopvikbar vilket ger en smidig och platsbesparande förvaring. Inbyggd mikrofon och fjärrkontroll Remax RM-100H har inbyggd fjärrkontroll med mikrofon placerad på kabeln för att du snabbt och lätt kan justera volymen, byta ljudspår och hantera inkommande samtal utan att behöva ta fram telefonen.  Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. Hörlurar och högtalare 4 2 79 SEK 79 NewCondition Discontinued
  1. Tillbehör
  2. Remax
  3. Hörlurar och högtalare