Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Lätta In-Ear hörlurar med inbyggd mikrofon

REMAX RM-502 - Pink

  Art.nr: 1005628
  • Inbyggd mikrofon och fjärrkontroll
  • Kabellängd: 1,2 meter
  • Välj färg som passar din stil
  • 3,5 mm kontakt

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Remax RM-502 Earphone är ett par bekväma och lätta In-Ear hörlurar som låter dig njuta av din underhållning i stereo-ljud. Hörlurarna ansluts med 3,5 mm-kontakt och är kompatibla med såväl Android- som Apple-enheter. De stilfulla hörlurarna har ergonomisk och bekväm passform och är anslutna till en 1,2 meter lång sladd med inbyggd mikrofon och fjärrkontroll för samtalshantering.

Använd hörlurarna och lyssna på din personliga spellista, en spännande ljudbok eller en bra podcast samtidigt som du snabbt och lätt hanterar inkommande samtal till mobiltelefonen. Hörlurarna ansluts till enhetens 3,5 mm-uttag. 

Inbyggd mikrofon och fjärrkontroll

Remax RM-502 har en inbyggd fjärrkontroll med mikrofon som är placerad på kabeln. Använd fjärrkontrollen för att slå på och stänga av musiken eller för att acceptera och avböja inkommande samtal - allt med din mobiltelefon kvar i fickan.

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. 

Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

1005628 REMAX REMAX RM-502 - Pink RM-502 Remax RM-502 Earphone är ett par bekväma och lätta In-Ear hörlurar som låter dig njuta av din underhållning i stereo-ljud. Hörlurarna ansluts med 3,5 mm-kontakt och är kompatibla med såväl Android- som Apple-enheter. De stilfulla hörlurarna har ergonomisk och bekväm passform och är anslutna till en 1,2 meter lång sladd med inbyggd mikrofon och fjärrkontroll för samtalshantering. Använd hörlurarna och lyssna på din personliga spellista, en spännande ljudbok eller en bra podcast samtidigt som du snabbt och lätt hanterar inkommande samtal till mobiltelefonen. Hörlurarna ansluts till enhetens 3,5 mm-uttag.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Inbyggd mikrofon och fjärrkontroll Remax RM-502 har en inbyggd fjärrkontroll med mikrofon som är placerad på kabeln. Använd fjärrkontrollen för att slå på och stänga av musiken eller för att acceptera och avböja inkommande samtal - allt med din mobiltelefon kvar i fickan. Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen.  Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. Hörlurar och högtalare 4,5 4 19 SEK 19 NewCondition Discontinued
  1. Tillbehör
  2. Remax
  3. Hörlurar och högtalare