Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Smidiga In-Ear-hörlurar i bekväm passform

REMAX RM-512 - Black

  Art.nr: 1005659
  • Inbyggd mikrofon och fjärrkontroll
  • Kabellängd: 1,25 meter
  • Tre utbytbara silikonhöljen

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Remax RM-512 Earphone är ett par bekväma In-Ear-hörlurar som trots sin lätta design levererar ett härligt stereo-ljud för din underhållning. Hörlurarna har en 1,25 meter lång kabel med inbyggd fjärrkontroll och mikrofon där du kan styra dina samtal och musik med ett enda tryck. Remax RM-512 har en snygg design med metalldetaljer och ansluts i mobiltelefonen, surfplattan eller datorn via 3,5 mm-kontakt.

Använd hörlurarna och lyssna på din personliga spellista, en spännande ljudbok eller en bra podcast samtidigt som du snabbt och lätt hanterar inkommande samtal till mobiltelefonen. Hörlurarna ansluts till enhetens 3,5 mm-uttag.

Remax RM-512 Earphone - Smidiga In-Ear-hörlurar i bekväm passform

Hantera musik och samtal

Remax RM-512 har en inbyggd fjärrkontroll med mikrofon som är placerad på kabeln. Använd fjärrkontrollen för att slå på och hantera musiken eller för att acceptera eller avböja inkommande telefonsamtal - allt med din mobiltelefon kvar i fickan.

Remax RM-512 Earphone - Smidiga In-Ear-hörlurar i bekväm passform

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

1005659 1005659 REMAX REMAX RM-512 - Black RM-512 Remax RM-512 Earphone är ett par bekväma In-Ear-hörlurar som trots sin lätta design levererar ett härligt stereo-ljud för din underhållning. Hörlurarna har en 1,25 meter lång kabel med inbyggd fjärrkontroll och mikrofon där du kan styra dina samtal och musik med ett enda tryck. Remax RM-512 har en snygg design med metalldetaljer och ansluts i mobiltelefonen, surfplattan eller datorn via 3,5 mm-kontakt. Använd hörlurarna och lyssna på din personliga spellista, en spännande ljudbok eller en bra podcast samtidigt som du snabbt och lätt hanterar inkommande samtal till mobiltelefonen. Hörlurarna ansluts till enhetens 3,5 mm-uttag. Hantera musik och samtal Remax RM-512 har en inbyggd fjärrkontroll med mikrofon som är placerad på kabeln. Använd fjärrkontrollen för att slå på och hantera musiken eller för att acceptera eller avböja inkommande telefonsamtal - allt med din mobiltelefon kvar i fickan. Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. Hörlurar och högtalare 4,7 3 19 SEK 19 NewCondition Discontinued
  1. Tillbehör
  2. Remax
  3. Hörlurar och högtalare