Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Bekväma In-Ear-hörlurar för mobiltelefonen

REMAX RM-535 - Black

  Art.nr: 1005588
 • Inbyggd mikrofon och fjärrkontroll
 • Kabellängd: 1,2 meter
 • Ljudisolerade hörlurar med stereo-ljud
 • Praktisk bärväska medföljer

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Remax RM-535 Earphone är ett par bekväma och ljudisolerande In-Ear-hörlurar som levererar ett härligt stereo-ljud för din underhållning. Hörlurarna har en sladd på 1,2 meter och ansluts med 3,5 mm-kontakt till mobiltelefonen, surfplattan eller datorn och är kompatibel med både Android- och Apple-enheter. Med den inbyggda mikrofonen kan du lätt styra din musik och dina samtal samtidigt som din mobiltelefon är kvar i fickan. 

Använd hörlurarna och lyssna på din personliga spellista, en spännande ljudbok eller en bra podcast samtidigt som du snabbt och lätt hanterar inkommande samtal till mobiltelefonen. Hörlurarna ansluts till enhetens 3,5 mm-uttag.

Remax RM535 - Bekväma In-Ear-hörlurar för mobiltelefonen

Utbytbara ljudisolerade hörlurar

De båda hörlurarna skyddas av stilren och slitstark metall och de utbytbara silikonöverdragen finns i tre olika storlekar för perfekt passform. Remax RM-535 levererar ett fylligt stereo-ljud med en exakt bas samtidigt håller din underhållningen isolerad till bara dina öron.

Inbyggd mikrofon och fjärrkontroll

Med inbyggd fjärrkontroll och mikrofon placerad på kabeln kan du enkelt acceptera och avböja inkommande samtal, justera volymen, byta till nästa och föregående spår samt pausa och starta uppspelningen samtidigt som mobiltelefonen bekvämt ligger kvar i fickan.

Remax RM535 - Bekväma In-Ear-hörlurar för mobiltelefonen

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

Remax RM535 - Bekväma In-Ear-hörlurar för mobiltelefonen

Finns i förpackningen:

 • Hörlurar
 • 3 par silikonöverdrag (small, medium & large)
 • Förvaringsfodral

Titta även på

(7 st)
 • Upp till 4 timmars batteritid
 • Inbyggd mikrofon och fjärrkontroll
 • Platt och trasselfri kabel

79:-

Titta även på

(7 st)
 • Upp till 4 timmars batteritid
 • Inbyggd mikrofon och fjärrkontroll
 • Platt och trasselfri kabel

79:-

1005588 REMAX REMAX RM-535 - Black RM-535 Remax RM-535 Earphone är ett par bekväma och ljudisolerande In-Ear-hörlurar som levererar ett härligt stereo-ljud för din underhållning. Hörlurarna har en sladd på 1,2 meter och ansluts med 3,5 mm-kontakt till mobiltelefonen, surfplattan eller datorn och är kompatibel med både Android- och Apple-enheter. Med den inbyggda mikrofonen kan du lätt styra din musik och dina samtal samtidigt som din mobiltelefon är kvar i fickan.  Använd hörlurarna och lyssna på din personliga spellista, en spännande ljudbok eller en bra podcast samtidigt som du snabbt och lätt hanterar inkommande samtal till mobiltelefonen. Hörlurarna ansluts till enhetens 3,5 mm-uttag. Utbytbara ljudisolerade hörlurar De båda hörlurarna skyddas av stilren och slitstark metall och de utbytbara silikonöverdragen finns i tre olika storlekar för perfekt passform. Remax RM-535 levererar ett fylligt stereo-ljud med en exakt bas samtidigt håller din underhållningen isolerad till bara dina öron. Inbyggd mikrofon och fjärrkontroll Med inbyggd fjärrkontroll och mikrofon placerad på kabeln kan du enkelt acceptera och avböja inkommande samtal, justera volymen, byta till nästa och föregående spår samt pausa och starta uppspelningen samtidigt som mobiltelefonen bekvämt ligger kvar i fickan. Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. Finns i förpackningen: Hörlurar3 par silikonöverdrag (small, medium & large)Förvaringsfodral Hörlurar och högtalare 3 1 19 SEK 19 NewCondition Discontinued
 1. Tillbehör
 2. Remax
 3. Hörlurar och högtalare