Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Slitstarka In-Ear-hörlurar med metalldetaljer

REMAX RM-585 - Black

  Art.nr: 1005690
 • Inbyggd mikrofon och fjärrkontroll
 • Kabellängd: 1,2 meter
 • Ergonomiska hörlurar med fyllig bas
 • Extra skydd vid hörlur

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

In-Ear-hörlurarna RM-585 från Remax är ett par slitstarka hörlurar med snygga detaljer i metall som både sitter bekvämt i öronen och levererar ett dynamiskt ljud för din underhållning. I förpackningen ingår tre par silikonhöljen i olika storlekar för personlig anpassning och hörlurarna sitter bekvämt fast i öronen även under tuffare aktiviteter. RM-585 har en kabellängd på 1,2 meter och har en inbyggd mikrofon och fjärrkontroll.

Använd In-Ear-hörlurarna och lyssna på din personliga spellista, en spännande ljudbok eller en bra podcast samtidigt som du snabbt och lätt hanterar dina inkommande samtal till mobiltelefonen. Hörlurarna ansluts till enhetens 3,5 mm-uttag och är fullt kompatibel med såväl iOS- som Android-enheter. 

Remax RM-585 - Slitstarka In-Ear-hörlurar med metalldetaljer

Dynamiskt ljud för en härlig ljudupplevelse

Remax RM-585 är konstruerad för att ge dig bästa möjliga ljudupplevelse för både musik och dina samtal. De 9 mm stora högtalarna och en kopparspole av hög kvalitet gör att hörlurarna levererar ett dynamiskt ljud och en bra bas för din underhållning. 

Remax RM-585 - Slitstarka In-Ear-hörlurar med metalldetaljer

Extra skydd för att undvika glapp

Hörlurarna är designade med ett anti-dragskydd runt de båda hörlurarna som skyddar sladden och undviker irriterande glapp mellan sladd och hörlur.

Inbyggd mikrofon och fjärrkontroll

Remax RM-585 är utrustad med inbyggd fjärrkontroll och mikrofon för att du snabbt och lätt ta emot och avböja inkommande samtal, starta och pausa uppspelningen av musik samt skifta mellan olika ljudspår medan mobiltelefonen ligger tryggt kvar i fickan - allt med en enda knapp.

Remax RM-585 - Slitstarka In-Ear-hörlurar med metalldetaljer

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

Titta även på

(31 st)
 • Kraftfullt ljud
 • Ljudisolerande
 • Mikrofon och fjärrkontroll

149:-

Titta även på

(31 st)
 • Kraftfullt ljud
 • Ljudisolerande
 • Mikrofon och fjärrkontroll

149:-

1005690 REMAX REMAX RM-585 - Black RM-585 In-Ear-hörlurarna RM-585 från Remax är ett par slitstarka hörlurar med snygga detaljer i metall som både sitter bekvämt i öronen och levererar ett dynamiskt ljud för din underhållning. I förpackningen ingår tre par silikonhöljen i olika storlekar för personlig anpassning och hörlurarna sitter bekvämt fast i öronen även under tuffare aktiviteter. RM-585 har en kabellängd på 1,2 meter och har en inbyggd mikrofon och fjärrkontroll. Använd In-Ear-hörlurarna och lyssna på din personliga spellista, en spännande ljudbok eller en bra podcast samtidigt som du snabbt och lätt hanterar dina inkommande samtal till mobiltelefonen. Hörlurarna ansluts till enhetens 3,5 mm-uttag och är fullt kompatibel med såväl iOS- som Android-enheter.  Dynamiskt ljud för en härlig ljudupplevelse Remax RM-585 är konstruerad för att ge dig bästa möjliga ljudupplevelse för både musik och dina samtal. De 9 mm stora högtalarna och en kopparspole av hög kvalitet gör att hörlurarna levererar ett dynamiskt ljud och en bra bas för din underhållning.  Extra skydd för att undvika glapp Hörlurarna är designade med ett anti-dragskydd runt de båda hörlurarna som skyddar sladden och undviker irriterande glapp mellan sladd och hörlur. Inbyggd mikrofon och fjärrkontroll Remax RM-585 är utrustad med inbyggd fjärrkontroll och mikrofon för att du snabbt och lätt ta emot och avböja inkommande samtal, starta och pausa uppspelningen av musik samt skifta mellan olika ljudspår medan mobiltelefonen ligger tryggt kvar i fickan - allt med en enda knapp. Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. Hörlurar och högtalare 1 1 49 SEK 49 NewCondition InStock
 1. Tillbehör
 2. Remax
 3. Hörlurar och högtalare