Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Stilsäkra In-Ear-hörlurar för mobiltelefonen

REMAX RM-610D - Silver

  Art.nr: 1005678
  • Inbyggd mikrofon och fjärrkontroll
  • Kabellängd: 1,2 meter
  • Platt trasselfri kabel
  • Ergonomisk anpassade silikonöverdrag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Remax RM-610D Earphone är ett par stilsäkra och lättviktiga In-Ear-hörlurar med snygga metallhöljen som omges av bekväma ljudisolerade silikonöverdrag. Hörlurarna har en 1,2 meter lång platt sladd för trasselfri användning och ansluts med 3,5 mm-kontakt till mobiltelefonen, surfplattan eller datorn. RM-610D har inbyggd mikrofon och fjärrkontroll som används för ljud-, musik- och samtalshantering

Använd hörlurarna och lyssna på din personliga spellista, en spännande ljudbok eller en bra podcast samtidigt som snabbt och lätt hanterar inkommande samtal till mobiltelefonen. Hörlurarna ansluts till enhetens 3,5 mm-uttag.

Remax RM-610D Earphone -Stilsäkra In-Ear-hörlurar för mobiltelefonen

Bekväma In-Ear-hörlurar med imponerande ljud

Njut av ett par lätta hörlurar med ett imponerande ljud och en fyllig bas. De utbytbara silikonöverdragen finns i tre olika storlekar för personlig anpassning och ger både en härlig komfort och en fantastisk ljudupplevelse.

Remax RM-610D Earphone -Stilsäkra In-Ear-hörlurar för mobiltelefonen

Inbyggd mikrofon och fjärrkontroll

Med inbyggd fjärrkontroll och mikrofon placerad på kabeln kan du enkelt acceptera och avböja telefonsamtal, justera volyminställningarna, byta till föregående och nästa musikspår samt pausa och starta uppspelningen samtidigt som mobiltelefonen bekvämt ligger kvar i fickan.

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. 

Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

1005678 REMAX REMAX RM-610D - Silver RM-610D Remax RM-610D Earphone är ett par stilsäkra och lättviktiga In-Ear-hörlurar med snygga metallhöljen som omges av bekväma ljudisolerade silikonöverdrag. Hörlurarna har en 1,2 meter lång platt sladd för trasselfri användning och ansluts med 3,5 mm-kontakt till mobiltelefonen, surfplattan eller datorn. RM-610D har inbyggd mikrofon och fjärrkontroll som används för ljud-, musik- och samtalshantering Använd hörlurarna och lyssna på din personliga spellista, en spännande ljudbok eller en bra podcast samtidigt som snabbt och lätt hanterar inkommande samtal till mobiltelefonen. Hörlurarna ansluts till enhetens 3,5 mm-uttag. Bekväma In-Ear-hörlurar med imponerande ljud Njut av ett par lätta hörlurar med ett imponerande ljud och en fyllig bas. De utbytbara silikonöverdragen finns i tre olika storlekar för personlig anpassning och ger både en härlig komfort och en fantastisk ljudupplevelse. Inbyggd mikrofon och fjärrkontroll Med inbyggd fjärrkontroll och mikrofon placerad på kabeln kan du enkelt acceptera och avböja telefonsamtal, justera volyminställningarna, byta till föregående och nästa musikspår samt pausa och starta uppspelningen samtidigt som mobiltelefonen bekvämt ligger kvar i fickan. Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen.  Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. Hörlurar och högtalare 1,3 3 29 SEK 29 NewCondition Discontinued
  1. Tillbehör
  2. Remax
  3. Hörlurar och högtalare