Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Bekväma sporthörlurar med fjärrkontroll

REMAX RM-S1 Pro - Black

  Art.nr: 1005682
  • Inbyggd mikrofon och fjärrkontroll
  • Kabellängd: 1,2 meter
  • Stabil passform för träningspasset
  • Fyra utbytbara silikonhöljen

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Remax RM-S1 Pro Earphone är ett par bekväma och sportiga In-Ear-hörlurar perfekta för löprundan eller gympasset. Hörlurarna levererar en härlig ljudupplevelse i alla register och den inbyggda fjärrkontrollen gör att du kan ta emot samtal och styra musiken utan att behöva ta upp telefonen ur fickan. Remax RM-S1 Pro har en kabellängd på 1,2 meter vilket gör att du har en bra rörelsefrihet under dina aktiviteter. 

Använd hörlurarna och lyssna på din personliga spellista, en spännande ljudbok eller en bra podcast samtidigt som du snabbt och lätt hanterar inkommande samtal till mobiltelefonen. Hörlurarna ansluts till enhetens 3,5 mm-uttag och är fullt kompatibel med såväl iOS- som Android-enheter.

Remax RM-S1 Pro Earphone - Bekväma sporthörlurar med fjärrkontroll

Anpassade för träning

Med hörlurarnas utmärkta ljud kombinerat med bekväma In-Ear-lurar passar hörlurarna perfekt för att använda för såväl vardagliga aktiviteter som vid träningsaktiviteter som exempelvis löpning. Hörlurarna stänger ut utomstående ljud och levererar HD-ljud av hög kvalitet samtidigt som de sitter stabilt på plats för fullständig rörelsefrihet under träningspasset.

Remax RM-S1 Pro Earphone - Bekväma sporthörlurar med fjärrkontroll

Inbyggd fjärrkontroll och mikrofon

Remax RM-S1 Pro har inbyggd fjärrkontroll med mikrofon placerad på kabeln för att du snabbt och lätt kan hantera inkommande samtal, justera volymen och hantera musiken utan att behöva ta upp mobiltelefonen ur fickan. Med fjärrkontrollen kan du höja och sänka volymen, ta emot samtal, spela upp och pausa musiken samt hoppa fram och tillbaka mellan olika spår.

Remax RM-S1 Pro Earphone - Bekväma sporthörlurar med fjärrkontroll

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

1005682 1005682 REMAX REMAX RM-S1 Pro - Black RM-S1 Pro Remax RM-S1 Pro Earphone är ett par bekväma och sportiga In-Ear-hörlurar perfekta för löprundan eller gympasset. Hörlurarna levererar en härlig ljudupplevelse i alla register och den inbyggda fjärrkontrollen gör att du kan ta emot samtal och styra musiken utan att behöva ta upp telefonen ur fickan. Remax RM-S1 Pro har en kabellängd på 1,2 meter vilket gör att du har en bra rörelsefrihet under dina aktiviteter.  Använd hörlurarna och lyssna på din personliga spellista, en spännande ljudbok eller en bra podcast samtidigt som du snabbt och lätt hanterar inkommande samtal till mobiltelefonen. Hörlurarna ansluts till enhetens 3,5 mm-uttag och är fullt kompatibel med såväl iOS- som Android-enheter. Anpassade för träning Med hörlurarnas utmärkta ljud kombinerat med bekväma In-Ear-lurar passar hörlurarna perfekt för att använda för såväl vardagliga aktiviteter som vid träningsaktiviteter som exempelvis löpning. Hörlurarna stänger ut utomstående ljud och levererar HD-ljud av hög kvalitet samtidigt som de sitter stabilt på plats för fullständig rörelsefrihet under träningspasset. Inbyggd fjärrkontroll och mikrofon Remax RM-S1 Pro har inbyggd fjärrkontroll med mikrofon placerad på kabeln för att du snabbt och lätt kan hantera inkommande samtal, justera volymen och hantera musiken utan att behöva ta upp mobiltelefonen ur fickan. Med fjärrkontrollen kan du höja och sänka volymen, ta emot samtal, spela upp och pausa musiken samt hoppa fram och tillbaka mellan olika spår. Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. Hörlurar och högtalare 4 1 129 SEK 129 NewCondition Discontinued
  1. Tillbehör
  2. Remax
  3. Hörlurar och högtalare