Kraftfull billaddare med dubbla USB-portar

REMAX Car Charger Journey

  Art.nr: 1005802
  • Total output: 4.8 A
  • 2 st USB-A 2,4 A
  • Laddningsindikator
  • Laddar surfplattor, telefoner, högtalare m.m

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Remax Journey är en billaddare med dubbla USB-portar och möjligheten att ansluta en extra billaddare så att fler personer att ladda sina smartphones och surfplattor under resans gång.

Med sina dubbla USB-portar kan du ladda två enheter samtidigt, utmärkt om ni har två mobiltelefoner eller andra enheter som behöver laddas under bilfärden. Billaddaren har maximal output på 4.8 A och kan användas i uttag för 12 V och 24 V.

Remax Journey - Kraftfull billaddare med dubbla USB-portar

Maximera din laddning

USB-portarna ger en output på 2.4 Ampere med total utström på 4.8 A. 2.4 Ampere fungerar utmärkt för att ladda större enheter som surfplattor och högtalare eller för att ladda din telefon.

CE-märkt

Billaddaren är CE-märkt vilket betyder att Remax garanterar att produkten uppfyller EU:s säkerhetskrav för trygg och säker laddning.

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

Remax Journey - Kraftfull billaddare med dubbla USB-portar
1005802 REMAX REMAX Car Charger Journey RCC218 Remax Journey är en billaddare med dubbla USB-portar och möjligheten att ansluta en extra billaddare så att fler personer att ladda sina smartphones och surfplattor under resans gång. Med sina dubbla USB-portar kan du ladda två enheter samtidigt, utmärkt om ni har två mobiltelefoner eller andra enheter som behöver laddas under bilfärden. Billaddaren har maximal output på 4.8 A och kan användas i uttag för 12 V och 24 V. Maximera din laddning USB-portarna ger en output på 2.4 Ampere med total utström på 4.8 A. 2.4 Ampere fungerar utmärkt för att ladda större enheter som surfplattor och högtalare eller för att ladda din telefon. CE-märkt Billaddaren är CE-märkt vilket betyder att Remax garanterar att produkten uppfyller EU:s säkerhetskrav för trygg och säker laddning. Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. Laddare 4,9 8 79 SEK 79 NewCondition InStock
  1. Tillbehör
  2. Remax
  3. Laddare