Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Effektiv väggladdare med dubbla USB-portar

REMAX USB Charger RP-U22

  Art.nr: 1005809
  • Total output: 2.1 A
  • 2 st USB-A-portar
  • CE-märkt

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Remax RP-U22 är en stilren väggladdare med dubbla USB-portar och en sammanlagd styrka på 2.1 A. Perfekt om du vill ladda både surfplatta och mobiltelefon samtidigt. Använd laddaren för laddning av USB-drivna enheter som mobiltelefoner, surfplattor, powerbanks och mycket annat. 

CE-märkt

Väggladdaren är CE-märkt vilket betyder att Remax garanterar att produkten uppfyller EU:s säkerhetskrav för trygg och säker laddning.

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

1005809 REMAX REMAX USB Charger RP-U22 RP-U22 Remax RP-U22 är en stilren väggladdare med dubbla USB-portar och en sammanlagd styrka på 2.1 A. Perfekt om du vill ladda både surfplatta och mobiltelefon samtidigt. Använd laddaren för laddning av USB-drivna enheter som mobiltelefoner, surfplattor, powerbanks och mycket annat.  CE-märkt Väggladdaren är CE-märkt vilket betyder att Remax garanterar att produkten uppfyller EU:s säkerhetskrav för trygg och säker laddning. Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. Laddare 5 3 49 SEK 49 NewCondition Discontinued
  1. Tillbehör
  2. Remax
  3. Laddare