Stötdämpande mobilskal i glas till iPhone XR

REMAX Earl Glass White iPhone XR

  Art.nr: 1005542
  • Modellanpassat för iPhone XR
  • Hård baksida, flexibla kanter
  • Extra skydd runt hörnen
  • Tåligt 9H-glas
  • Stötdämpande och skyddande

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Earl Glass från Remax är ett stryktåligt och skyddande mobilskal i härdat 9H-glas anpassat för iPhone XR. Mobilskalet är byggt i tunt och stötdämpande glas med mjuka kanter som har extra skydd runt hörnen för att skydda din dyrgrip från repor och slag, stötar, tapp och fula fingeravtryck. Det tunna och lättviktiga mobilskalet ger dig full tillgång till kamera, knappar och portar och fungerar utmärkt att använda vid trådlös laddning.

Extra skydd runt hörnen

Med Remax Earl Glass får du ett stötdämpande mobilskal som håller din mobiltelefon säker.  Det härdade 9H-glaset ger maximalt skydd mot repor och fingeravtryck. 

Mobilskalets kanter är tillverkat i mjuk och flexibel TPU som är lätt att ta på och av samtidigt som det skyddar telefonen när olyckan är framme. Earl Glas har dessutom extra skydd runt hörnen för extra stötdämpning.

Remax Earl Glass Case iPhone XR - Stötdämpande mobilskal i glas till iPhone XR

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

1005542 REMAX REMAX Earl Glass White iPhone XR Earl Glass White iPhone XR Earl Glass från Remax är ett stryktåligt och skyddande mobilskal i härdat 9H-glas anpassat för iPhone XR. Mobilskalet är byggt i tunt och stötdämpande glas med mjuka kanter som har extra skydd runt hörnen för att skydda din dyrgrip från repor och slag, stötar, tapp och fula fingeravtryck. Det tunna och lättviktiga mobilskalet ger dig full tillgång till kamera, knappar och portar och fungerar utmärkt att använda vid trådlös laddning. Extra skydd runt hörnen Med Remax Earl Glass får du ett stötdämpande mobilskal som håller din mobiltelefon säker.  Det härdade 9H-glaset ger maximalt skydd mot repor och fingeravtryck.  Mobilskalets kanter är tillverkat i mjuk och flexibel TPU som är lätt att ta på och av samtidigt som det skyddar telefonen när olyckan är framme. Earl Glas har dessutom extra skydd runt hörnen för extra stötdämpning. Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. Mobilskal och fodral 79 SEK 79 NewCondition InStock
  1. Tillbehör
  2. Remax
  3. Mobilskal och fodral