Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Elegant plånboksskal till iPhone XR

REMAX Hiram creative case Blue iPhone XR

  Art.nr: 1005874
  • Modellanpassat för iPhone XR
  • Konstläder + textil
  • Kortfack på baksidan
  • Täckta, förhöjda knappar
  • Skyddar mot repor och stötar

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Hiram mobilskal från Remax förbättrar din iPhone XR på tre punkter - det skyddar, det förser din mobil med ett kortfack och gör dessutom din iPhone riktigt snygg. Hiram är ett stabilt textilklätt mobilskal som förhindrar repor och fula fingeravtryck på din dyrgrip och även skyddar vid tapp och fall. Baksidan har även plats för kreditkort som gör den till en smidig plånbok.

Både snyggt och skyddande skal

Hiram Creative Case är ett semi-hårt mobilskal med supertunn och len textilklädsel på både ut- och insida som skyddar din iPhone från repor, slitskador, stötar och fingeravtryck. Sidoknapparna på mobilen är täckta med förhöjda TPU-knappar som ger en taktil känsla och gör det lätt att känna sig fram och pricka rätt.
Även kameralinsen ligger väl skyddad från repor och slag.

Skal med kortfack

Den övre halvan av mobilskalets baksida har en skön textilbeklädnad och den undre halvan har en snyggt snedskuren ficka av kvalitativt och tåligt läder. Denna ficka gör det möjligt att sticka ner två kort, exempelvis kör-, betal- eller busskort. Det gör Hiram Creative case till en enklare plånbok och minskar antalet prylar att ha med sig i fickan eller väskan.

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen.
Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

1005874 1005874 REMAX REMAX Hiram creative case Blue iPhone XR Hiram creative case Blue iPhone XR Hiram mobilskal från Remax förbättrar din iPhone XR på tre punkter - det skyddar, det förser din mobil med ett kortfack och gör dessutom din iPhone riktigt snygg. Hiram är ett stabilt textilklätt mobilskal som förhindrar repor och fula fingeravtryck på din dyrgrip och även skyddar vid tapp och fall. Baksidan har även plats för kreditkort som gör den till en smidig plånbok. Både snyggt och skyddande skal Hiram Creative Case är ett semi-hårt mobilskal med supertunn och len textilklädsel på både ut- och insida som skyddar din iPhone från repor, slitskador, stötar och fingeravtryck. Sidoknapparna på mobilen är täckta med förhöjda TPU-knappar som ger en taktil känsla och gör det lätt att känna sig fram och pricka rätt.Även kameralinsen ligger väl skyddad från repor och slag. Skal med kortfack Den övre halvan av mobilskalets baksida har en skön textilbeklädnad och den undre halvan har en snyggt snedskuren ficka av kvalitativt och tåligt läder. Denna ficka gör det möjligt att sticka ner två kort, exempelvis kör-, betal- eller busskort. Det gör Hiram Creative case till en enklare plånbok och minskar antalet prylar att ha med sig i fickan eller väskan. Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen.Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. Mobilskal och fodral 3,7 3 29 SEK 29 NewCondition Discontinued
  1. Tillbehör
  2. Remax
  3. Mobilskal och fodral