Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Slimmat mobilskal i silikon för iPhone XR

REMAX Kellen Glass Series Case RM-1613 Red iPhone XR

  Art.nr: 1005880
  • Modellanpassat för iPhone XR
  • Mobilskal i silikon och polykarbonat
  • Mjuk insida i mikrofiber
  • Skyddar mot stötar, fingeravtryck och slitage
  • Fungerar med trådlös laddning

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

REMAX Kellen series case är ett tunt och skyddande mobilskal till din iPhone XR. Det är tillverkat i silikon och polykarbonat med en mjuk och len insida i mikrofiber som skyddar din mobil från stötar och slag, repor, fingeravtryck och vardagligt slitage. Dessutom ger det en skön känsla när du håller i telefonen med ett snyggt utseende därtill. Skalet går utmärkt att behålla på vid trådlös laddning.

Semihårt skal med bra skydd

Kellen mobilskal är semihårt med flexibla kanter som gör skalet lätt att ta på och av telefonen. Materialet skyddar din iPhone mot vardagens påfrestningar och håller den ren och fräsch. De mjukare kanterna ger ett bra skydd vid tapp- och fallskador.
Insidan av skalet har mjuk mikrofiber som försäkrar att baksidan av din mobil skyddas från repor.

Mobilskal i silikon till iPhone XR

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen.
Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

1005880 1005880 REMAX REMAX Kellen Glass Series Case RM-1613 Red iPhone XR RM-1613 REMAX Kellen series case är ett tunt och skyddande mobilskal till din iPhone XR. Det är tillverkat i silikon och polykarbonat med en mjuk och len insida i mikrofiber som skyddar din mobil från stötar och slag, repor, fingeravtryck och vardagligt slitage. Dessutom ger det en skön känsla när du håller i telefonen med ett snyggt utseende därtill. Skalet går utmärkt att behålla på vid trådlös laddning. Semihårt skal med bra skydd Kellen mobilskal är semihårt med flexibla kanter som gör skalet lätt att ta på och av telefonen. Materialet skyddar din iPhone mot vardagens påfrestningar och håller den ren och fräsch. De mjukare kanterna ger ett bra skydd vid tapp- och fallskador.Insidan av skalet har mjuk mikrofiber som försäkrar att baksidan av din mobil skyddas från repor. Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen.Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. Mobilskal och fodral 5 1 29 SEK 29 NewCondition Discontinued
  1. Tillbehör
  2. Remax
  3. Mobilskal och fodral