Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Slimmat mobilskal i silikon för Galaxy S9+

REMAX Kellen series case RM-1613 Pink Samsung S9+

  Art.nr: 1005876
  • Modellanpassat för Samsung Galaxy S9+
  • Mobilskal i silikon och polykarbonat
  • Mjuk insida i mikrofiber
  • Skyddar mot stötar, fingeravtryck och slitage
  • Fungerar med trådlös laddning

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

REMAX Kellen series case är ett tunt och skyddande mobilskal till din Samsung Galaxy S9+. Det är tillverkat i silikon och polykarbonat med en mjuk och len insida i mikrofiber som skyddar din mobil från stötar och slag, repor, fingeravtryck och vardagligt slitage. Dessutom ger det en skön känsla när du håller i telefonen med ett snyggt utseende därtill. Skalet går utmärkt att behålla på vid trådlös laddning.

Semihårt skal med bra skydd

Kellen mobilskal är semihårt med flexibla kanter som gör skalet lätt att ta på och av telefonen. Materialet skyddar din mobil mot vardagens påfrestningar och håller den ren och fräsch. De mjukare kanterna ger ett bra skydd vid tapp- och fallskador.
Insidan av skalet har mjuk mikrofiber som försäkrar att baksidan av din mobil skyddas från repor.

Silikonskal till Samsung Galaxy S9+ med mjuk insida

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen.
Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

1005876 REMAX REMAX Kellen series case RM-1613 Pink Samsung S9+ RM-1613 REMAX Kellen series case är ett tunt och skyddande mobilskal till din Samsung Galaxy S9+. Det är tillverkat i silikon och polykarbonat med en mjuk och len insida i mikrofiber som skyddar din mobil från stötar och slag, repor, fingeravtryck och vardagligt slitage. Dessutom ger det en skön känsla när du håller i telefonen med ett snyggt utseende därtill. Skalet går utmärkt att behålla på vid trådlös laddning. Semihårt skal med bra skydd Kellen mobilskal är semihårt med flexibla kanter som gör skalet lätt att ta på och av telefonen. Materialet skyddar din mobil mot vardagens påfrestningar och håller den ren och fräsch. De mjukare kanterna ger ett bra skydd vid tapp- och fallskador.Insidan av skalet har mjuk mikrofiber som försäkrar att baksidan av din mobil skyddas från repor. Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen.Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. Mobilskal och fodral 79 SEK 79 NewCondition InStock
  1. Tillbehör
  2. Remax
  3. Mobilskal och fodral