Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Mobilskal i konstläder med kortfack till iPhone XR

REMAX Mihsuan series case Green iPhone XR

  Art.nr: 1005862
  • Modellanpassat för iPhone XR
  • Plats för kreditkort på baksidan
  • Läderfinish
  • Extra skydd runt kameran
  • Kanter av TPU med täckta knappar

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Detta mobilskal till iPhone XR är både snyggt, funktionellt och praktiskt. REMAX Mihsuan är tillverkat i konstläder med flexibla TPU-kanter som ger din mobil ett effektivt skydd mot stötar, repor och fingeravtryck på fem sidor. Sidoknapparna är täckta som ger extra skydd och en bra känsla när du ska exempel höja och sänka volymen. Baksidan bistår dessutom med ett kortfack för exempelvis betal- eller körkort.

Snyggt tillbehör som skyddar

Baksidan har färgat konstläder som gör Mishuan mobilskal till en snygg accessoar till din mobil som visar din stil och personlighet men samtidigt fungerar som ett praktiskt skydd.
De mjuka och böjliga kanterna gör det lätt att ta på och få av skalet på din iPhone och verkar dessutom stötdämpande om du mot förmodan skulle tappa din mobil. Utskärningen för kameran har en förhöjning som ger extra skydd och förhindrar repor på den känsliga kameralinsen.

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen.
Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

1005862 1005862 REMAX REMAX Mihsuan series case Green iPhone XR RM-1668 Detta mobilskal till iPhone XR är både snyggt, funktionellt och praktiskt. REMAX Mihsuan är tillverkat i konstläder med flexibla TPU-kanter som ger din mobil ett effektivt skydd mot stötar, repor och fingeravtryck på fem sidor. Sidoknapparna är täckta som ger extra skydd och en bra känsla när du ska exempel höja och sänka volymen. Baksidan bistår dessutom med ett kortfack för exempelvis betal- eller körkort. Snyggt tillbehör som skyddar Baksidan har färgat konstläder som gör Mishuan mobilskal till en snygg accessoar till din mobil som visar din stil och personlighet men samtidigt fungerar som ett praktiskt skydd.De mjuka och böjliga kanterna gör det lätt att ta på och få av skalet på din iPhone och verkar dessutom stötdämpande om du mot förmodan skulle tappa din mobil. Utskärningen för kameran har en förhöjning som ger extra skydd och förhindrar repor på den känsliga kameralinsen. Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen.Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. Mobilskal och fodral 29 SEK 29 NewCondition Discontinued
  1. Tillbehör
  2. Remax
  3. Mobilskal och fodral