Marmormönstrat mobilskal till iPhone SE (2020)/8/7

REMAX Yarose series BL-402 White marble iPhone 7/8

  Art.nr: 1005441
  • Passar till iPhone SE (2020)/8/7
  • Hård baksida, mjuka kanter
  • Stötdämpande och skyddande
  • Fungerar med trådlös laddning
  • Läckert marmormönster

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Skydda din iPhone 7, iPhone 8 eller iPhone SE (2020) med detta ursnygga mobilskal med marmor-mönster i svart eller vitt. Yarose Series BL-402/403 Marble är ett mobilskal som fungerar både som stilsättande accessoar till din iPhone och som skyddande skal för din dyrgrip som minskar risken för repor, stötar, slag och fula fingeravtryck. Tunn och diskret design ser till att din mobil behåller en slimmad och smidig känsla. Skalet går utmärkt att behålla på vid trådlös laddning av iPhone 8/iPhone SE (2020).

Bilden är illustrerande och visar eventuellt inte skal till aktuell modell.

Både mjukt och hårt för bästa skydd

Baksidan har en härdad glaspanel med en oljeresistent beläggning så att fläckar och fingeravtryck inte fastnar lika lätt och dessutom blir lätta att torka bort. Kanterna är tillverkade av flexibel TPU som verkar stötdämpande om du skulle tappa din mobil. De mjuka kanterna underlättar också när du ska ta på och av skalet.

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen.
Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

1005441 REMAX REMAX Yarose series BL-402 White marble iPhone 7/8 BL-402 Skydda din iPhone 7, iPhone 8 eller iPhone SE (2020) med detta ursnygga mobilskal med marmor-mönster i svart eller vitt. Yarose Series BL-402/403 Marble är ett mobilskal som fungerar både som stilsättande accessoar till din iPhone och som skyddande skal för din dyrgrip som minskar risken för repor, stötar, slag och fula fingeravtryck. Tunn och diskret design ser till att din mobil behåller en slimmad och smidig känsla. Skalet går utmärkt att behålla på vid trådlös laddning av iPhone 8/iPhone SE (2020). Bilden är illustrerande och visar eventuellt inte skal till aktuell modell. Både mjukt och hårt för bästa skydd Baksidan har en härdad glaspanel med en oljeresistent beläggning så att fläckar och fingeravtryck inte fastnar lika lätt och dessutom blir lätta att torka bort. Kanterna är tillverkade av flexibel TPU som verkar stötdämpande om du skulle tappa din mobil. De mjuka kanterna underlättar också när du ska ta på och av skalet. Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen.Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. Mobilskal och fodral 79 SEK 79 NewCondition InStock
  1. Tillbehör
  2. Remax
  3. Mobilskal och fodral