Blommigt mobilskal till iPhone 6 / 6s

REMAX Yarose series BL-74 Pink flowes iPhone 6/6s

  Art.nr: 1005436
  • Modellanpassat för iPhone 6 / iPhone 6s
  • Hård baksida, flexibla kanter
  • Stötdämpande och skyddande
  • Rosa och blommigt
  • Illustrerande bild

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Skydda din iPhone 6 eller iPhone 6s med detta blommiga mobilskal från Remax. Yarose Series BL-74 är ett blommönstrat mobilskal som fungerar både som härlig accessoar till din iPhone samtidigt som den skyddar din dyrgrip från repor, stötar, slag och fula fingeravtryck. Tunn och diskret design se till att din mobil behåller en slimmad och smidig känsla.

Både mjukt och hårt för bästa skydd

Baksidan har en härdad glaspanel med en oljeresistent beläggning så att fläckar och fingeravtryck inte fastnar lika lätt och dessutom blir lätta att torka bort. Kanterna är tillverkade av flexibel TPU som verkar stötdämpande om du skulle tappa din mobil. De mjuka kanterna underlättar också när du ska ta på och av skalet.

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen.
Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

1005436 REMAX REMAX Yarose series BL-74 Pink flowes iPhone 6/6s BL-74 Skydda din iPhone 6 eller iPhone 6s med detta blommiga mobilskal från Remax. Yarose Series BL-74 är ett blommönstrat mobilskal som fungerar både som härlig accessoar till din iPhone samtidigt som den skyddar din dyrgrip från repor, stötar, slag och fula fingeravtryck. Tunn och diskret design se till att din mobil behåller en slimmad och smidig känsla. Både mjukt och hårt för bästa skydd Baksidan har en härdad glaspanel med en oljeresistent beläggning så att fläckar och fingeravtryck inte fastnar lika lätt och dessutom blir lätta att torka bort. Kanterna är tillverkade av flexibel TPU som verkar stötdämpande om du skulle tappa din mobil. De mjuka kanterna underlättar också när du ska ta på och av skalet. Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen.Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. Mobilskal och fodral 79 SEK 79 NewCondition InStock
  1. Tillbehör
  2. Remax
  3. Mobilskal och fodral