Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Mobilskal med naturmönster till iPhone XR

REMAX Yarose series BL-76 Green leaves iPhone XR

  Art.nr: 1005520
  • Modellanpassat för iPhone XR
  • Hård baksida, flexibla kanter
  • Stötdämpande och skyddande
  • Fungerar med trådlös laddning
  • Blommigt och naturmönstrat

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Skydda din iPhone XR med detta snygga mobilskal med blommigt naturmönster från Remax. Yarose Series BL-71/74/75/76/210 är ett mönstrat mobilskal med inspiration från naturen, och det fungerar både som stilsättande accessoar till din iPhone samtidigt som den skyddar din dyrgrip från repor, stötar, slag och fula fingeravtryck. Tunn och diskret design se till att din mobil behåller en slimmad och smidig känsla. Skalet går utmärkt att behålla på vid trådlös laddning.

Bilden är illustrerande och visar eventuellt inte skal till aktuell modell.

Både mjukt och hårt för bästa skydd

Baksidan har en härdad glaspanel med en oljeresistent beläggning så att fläckar och fingeravtryck inte fastnar lika lätt och dessutom blir lätta att torka bort. Kanterna är tillverkade av flexibel TPU som verkar stötdämpande om du skulle tappa din mobil. De mjuka kanterna underlättar också när du ska ta på och av skalet.

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen.
Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

1005520 1005520 REMAX REMAX Yarose series BL-76 Green leaves iPhone XR BL-76 Skydda din iPhone XR med detta snygga mobilskal med blommigt naturmönster från Remax. Yarose Series BL-71/74/75/76/210 är ett mönstrat mobilskal med inspiration från naturen, och det fungerar både som stilsättande accessoar till din iPhone samtidigt som den skyddar din dyrgrip från repor, stötar, slag och fula fingeravtryck. Tunn och diskret design se till att din mobil behåller en slimmad och smidig känsla. Skalet går utmärkt att behålla på vid trådlös laddning. Bilden är illustrerande och visar eventuellt inte skal till aktuell modell. Både mjukt och hårt för bästa skydd Baksidan har en härdad glaspanel med en oljeresistent beläggning så att fläckar och fingeravtryck inte fastnar lika lätt och dessutom blir lätta att torka bort. Kanterna är tillverkade av flexibel TPU som verkar stötdämpande om du skulle tappa din mobil. De mjuka kanterna underlättar också när du ska ta på och av skalet. Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen.Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. Mobilskal och fodral 29 SEK 29 NewCondition Discontinued
  1. Tillbehör
  2. Remax
  3. Mobilskal och fodral