Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Exklusiv powerbank på 10 000 mAh och dubbla USB-portar

REMAX Perfume Series Powerbank 10000mAh Pink

  Art.nr: 1006318
 • 10 000 mAh
 • Total output: 2,1 A
 • Kapacitet för 2-5 laddningar av mobilen
 • Ladda två enheter samtidigt

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Remax Perfume Series Powerbank är kraftfull och kompakt powerbank på 10 000 mAh och med dubbla USB-A-portar på 2,1 A. Powerbankens polymer-batteri skyddas av exklusiva och slitstarka material i en makalös design som passar in överallt. Med en kapacitet på 10 000 har du tillräckligt med batterikapacitet att ladda upp din mobiltelefon 2-5 gånger beroende på mobilbatteriets storlek. Längst upp på powerbanken finns fyra LED-indikatorer som visar hur mycket batteri som finns kvar.

Använd Remax Perfume Series Powerbank som ett praktiskt extrabatteri för mobiltelefonen, surfplattan, Bluetooth-högtalaren, hörlurarna eller andra enheter som laddas via USB. Det enda som behövs är en Lightning-, Micro-USB eller USB-C-kabel som passar din enhet. Powerbanken laddas med medföljande Micro-USB-kabel.

Remax Perfume Series Powerbank - Exklusiv powerbank på 10 000 mAh och dubbla USB-portar

Exklusivt designad powerbank

Remax Perfume Series Powerbank har en exklusiv design och är byggd i slitstarka material. Ge powerbanken en dedikerad plats i handväskan, ryggsäcken eller datorväskan för snabb användning när mobiltelefonens batteri blinkar på rött.

Kapacitet på 10 000 mAh och dubbla laddningsportar

Remax Perfume Series Powerbank har en kapacitet på 10 000 mAh vilket ger dig tillräckligt med batterikapacitet för att ladda upp ditt mobilbatteri 2-5 gånger eller för att ladda upp din surfplatta beroende på batteriernas storlek. Med powerbankens dubbla USB-portar och en total output på 2,1 A får du möjligheten att ladda upp två enheter samtidigt - perfekt när du och din kompis mobiltelefoner är i behov av laddning under resan. 

Remax Perfume Series Powerbank - Exklusiv powerbank på 10 000 mAh och dubbla USB-portar

Varför behöver jag en powerbank?

Det känns alltid som att mobilbatteriet tar slut vid fel tillfälle - på bussen eller tåget när du ska ta fram din biljett, när det är dags att använda parkeringsappen eller vid utflykter och resor när det är långt mellan uttagen. Med en fulladdad powerbank i fickan eller i väskan får du möjligheten att ladda din mobil när du som bäst behöver den!

Remax Perfume Series Powerbank - Exklusiv powerbank på 10 000 mAh och dubbla USB-portar

Egenskaper:

 • Kapacitet: 10 000 mAh
 • 2 st USB-A-portar, 2,1 A
 • Maximal output: DC 5V/2,1 A
 • LED-indikator
 • Överspänningsskydd
 • Överhettningsskydd
 • Kortslutningsskydd
 • Laddning: Micro-USB

Finns i förpackningen:

 • Powerbank
 • Micro-USB-kabel
 • Användarmanual

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefonen och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

Titta även på

(14 st)
 • 15 000 mAh
 • Total output: 2,1 A
 • Ladda en surfplatta och mobil samtidigt

149:-

Titta även på

(14 st)
 • 15 000 mAh
 • Total output: 2,1 A
 • Ladda en surfplatta och mobil samtidigt

149:-

1006318 REMAX REMAX Perfume Series Powerbank 10000mAh Pink Perfume Series Powerbank 10000mah Remax Perfume Series Powerbank är kraftfull och kompakt powerbank på 10 000 mAh och med dubbla USB-A-portar på 2,1 A. Powerbankens polymer-batteri skyddas av exklusiva och slitstarka material i en makalös design som passar in överallt. Med en kapacitet på 10 000 har du tillräckligt med batterikapacitet att ladda upp din mobiltelefon 2-5 gånger beroende på mobilbatteriets storlek. Längst upp på powerbanken finns fyra LED-indikatorer som visar hur mycket batteri som finns kvar. Använd Remax Perfume Series Powerbank som ett praktiskt extrabatteri för mobiltelefonen, surfplattan, Bluetooth-högtalaren, hörlurarna eller andra enheter som laddas via USB. Det enda som behövs är en Lightning-, Micro-USB eller USB-C-kabel som passar din enhet. Powerbanken laddas med medföljande Micro-USB-kabel. Exklusivt designad powerbank Remax Perfume Series Powerbank har en exklusiv design och är byggd i slitstarka material. Ge powerbanken en dedikerad plats i handväskan, ryggsäcken eller datorväskan för snabb användning när mobiltelefonens batteri blinkar på rött. Kapacitet på 10 000 mAh och dubbla laddningsportar Remax Perfume Series Powerbank har en kapacitet på 10 000 mAh vilket ger dig tillräckligt med batterikapacitet för att ladda upp ditt mobilbatteri 2-5 gånger eller för att ladda upp din surfplatta beroende på batteriernas storlek. Med powerbankens dubbla USB-portar och en total output på 2,1 A får du möjligheten att ladda upp två enheter samtidigt - perfekt när du och din kompis mobiltelefoner är i behov av laddning under resan.  Varför behöver jag en powerbank? Det känns alltid som att mobilbatteriet tar slut vid fel tillfälle - på bussen eller tåget när du ska ta fram din biljett, när det är dags att använda parkeringsappen eller vid utflykter och resor när det är långt mellan uttagen. Med en fulladdad powerbank i fickan eller i väskan får du möjligheten att ladda din mobil när du som bäst behöver den! Egenskaper: Kapacitet: 10 000 mAh2 st USB-A-portar, 2,1 AMaximal output: DC 5V/2,1 ALED-indikatorÖverspänningsskyddÖverhettningsskyddKortslutningsskyddLaddning: Micro-USB Finns i förpackningen: PowerbankMicro-USB-kabelAnvändarmanual Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefonen och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. Powerbanks 4,5 2 129 SEK 129 NewCondition InStock
 1. Tillbehör
 2. Remax
 3. Powerbanks