Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Kapselformad powerbank på 5000 mAh

REMAX RPL-22 Capsule Series Powerbank 5000mAh Gold

  Art.nr: 1005501
 • 5000 mAh
 • Total output: 1.5 A
 • Kapacitet för 1-2 laddningar av mobilen
 • Perfekt extrabatteri för mobiltelefonen

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Remax Capsule Series Powerbank är en kompakt och slimmad powerbank på 5000 mAh med en USB-A-port på 1,5 A. Med sin stilsäkra, slimmade, runda kapselformade design får du en powerbank som är perfekt att ha i väskan för laddning av mobiltelefonen. Med en kapacitet på 5000 mAh har du möjligheten att ladda mobilen 1-2 gånger på en laddning. 

Använd powerbanken som ett praktiskt extrabatteri för mobiltelefonen, Bluetooth-högtalaren, hörlurarna eller andra enheter som laddas via USB. Det enda som behövs är en laddkabel som passar din enhet. Powerbanken slimmade storlek gör den utan problem får plats i fickan för snabb användning när mobiltelefonens batteri blinkar på rött.

Kapacitet på 5000 mAh

Remax Capsule Series Powerbank har en kapacitet på 5000 mAh vilket ger 1-2 laddningar av mobiltelefonen beroende på batteriets storlek. Med sin bekväma storlek passar powerbanken utmärkt för att ha i fickan, ryggsäcken eller handväskan som ett praktiskt nödbatteri för mobiltelefonen och andra enheter som laddas med USB.

Remax Capsule Series Powerbank - Kapselformad powerbank på 5000 mAh

Varför behöver jag en powerbank?

Det känns alltid som att mobilbatteriet tar slut vid fel tillfälle - på bussen eller tåget när du ska ta fram din biljett, när det är dags att använda parkeringsappen eller vid utflykter och resor när det är långt mellan uttagen. Med en fulladdad powerbank i fickan eller i väskan får du möjligheten att ladda din mobil när du som bäst behöver den!

Remax Capsule Series Powerbank - Kapselformad powerbank på 5000 mAh

Egenskaper:

 • Kapacitet: 5000 mAh
 • 1 st USB-A-port 1,5 A
 • Maximal output: DC 5V/1,5 A
 • LED-indikator
 • Överspänningsskydd
 • Överhettningsskydd
 • Kortslutningsskydd

Finns i förpackningen:

 • Powerbank
 • Micro-USB-kabel
 • Användarmanual

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefonen och har hittills designat över 3800 produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

1005501 REMAX REMAX RPL-22 Capsule Series Powerbank 5000mAh Gold RPL-22 Remax Capsule Series Powerbank är en kompakt och slimmad powerbank på 5000 mAh med en USB-A-port på 1,5 A. Med sin stilsäkra, slimmade, runda kapselformade design får du en powerbank som är perfekt att ha i väskan för laddning av mobiltelefonen. Med en kapacitet på 5000 mAh har du möjligheten att ladda mobilen 1-2 gånger på en laddning.  Använd powerbanken som ett praktiskt extrabatteri för mobiltelefonen, Bluetooth-högtalaren, hörlurarna eller andra enheter som laddas via USB. Det enda som behövs är en laddkabel som passar din enhet. Powerbanken slimmade storlek gör den utan problem får plats i fickan för snabb användning när mobiltelefonens batteri blinkar på rött. Kapacitet på 5000 mAh Remax Capsule Series Powerbank har en kapacitet på 5000 mAh vilket ger 1-2 laddningar av mobiltelefonen beroende på batteriets storlek. Med sin bekväma storlek passar powerbanken utmärkt för att ha i fickan, ryggsäcken eller handväskan som ett praktiskt nödbatteri för mobiltelefonen och andra enheter som laddas med USB. Varför behöver jag en powerbank? Det känns alltid som att mobilbatteriet tar slut vid fel tillfälle - på bussen eller tåget när du ska ta fram din biljett, när det är dags att använda parkeringsappen eller vid utflykter och resor när det är långt mellan uttagen. Med en fulladdad powerbank i fickan eller i väskan får du möjligheten att ladda din mobil när du som bäst behöver den! Egenskaper: Kapacitet: 5000 mAh1 st USB-A-port 1,5 AMaximal output: DC 5V/1,5 ALED-indikatorÖverspänningsskyddÖverhettningsskyddKortslutningsskydd Finns i förpackningen: PowerbankMicro-USB-kabelAnvändarmanual Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefonen och har hittills designat över 3800 produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. Powerbanks 2,3 3 99 SEK 99 NewCondition Discontinued
 1. Tillbehör
 2. Remax
 3. Powerbanks