Elegant powerbank på 5000 mAh

REMAX RPL-25 Flinc Series Powerbank 5000mAh Blue

  Art.nr: 1005494
 • 5000 mAh
 • Total output: 2.1 A
 • Kapacitet för 1-2 laddningar av mobilen
 • Diskret powerbank med rundad design

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Remax Flinc Series Powerbank är en elegant och kraftfull powerbank på 5000 mAh, utrustad med en USB-A-port för laddning av USB-drivna enheter. Powerbankens stilsäkra och diskreta utseende gör att den passar perfekt att bära med sig på möten, på resor eller använda som ett extrabatteri i vardagen. Med en batterikapacitet på 5000 mAh kan du ladda mobiltelefonen 1-2 gånger beroende på storleken på mobilbatteriet.

Använd powerbanken som ett praktiskt extrabatteri för mobiltelefonen, surfplattan, Bluetooth-högtalaren, hörlurarna eller andra enheter som laddas via USB. Det enda som behövs är en laddkabel som passar din enhet för snabb användning när mobiltelefonens batteri blinkar på rött.

Remax Flinc Series Powerbank - Elegant powerbank på 5000 mAh

Kapacitet på 5000 mAh

Remax Flinc Series Powerbank har en kapacitet på 5000 mAh vilket ger 1-2 laddningar av mobiltelefonen beroende på batteriets storlek. USB-porten har en styrka på 2,1 A vilket ger en snabb laddning av mobiltelefonen och tillräckligt med styrka för laddning av större enheter som exempelvis surfplattan. Powerbanken laddas via medföljande Micro-USB-kabel som även går att använda som laddkabel för Micro-USB-drivna enheter. USB-laddare medföljer inte.

Varför behöver jag en powerbank?

Det känns alltid som att mobilbatteriet tar slut vid fel tillfälle - på bussen eller tåget när du ska ta fram din biljett, när det är dags att använda parkeringsappen eller vid utflykter och resor när det är långt mellan uttagen. Med en fulladdad powerbank i fickan eller i väskan får du möjligheten att ladda din mobiltelefon när du som bäst behöver den!

Remax Flinc Series Powerbank - Elegant powerbank på 5000 mAh

Egenskaper:

 • Kapacitet: 5000 mAh
 • 1 st USB-A-port 2.1 A
 • Maximal output: DC 5V/2.1 A
 • LED-indikator
 • Överspänningsskydd
 • Överhettningsskydd
 • Kortslutningsskydd

Specifikationer:

 • Laddning: Micro-USB
 • 95 x 42 x 24 mm
 • Vikt: 120 gram

Finns i förpackningen:

 • Powerbank
 • Micro-USB-kabel
 • Användarmanual

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefonen och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

1005494 REMAX REMAX RPL-25 Flinc Series Powerbank 5000mAh Blue RPL-25 Remax Flinc Series Powerbank är en elegant och kraftfull powerbank på 5000 mAh, utrustad med en USB-A-port för laddning av USB-drivna enheter. Powerbankens stilsäkra och diskreta utseende gör att den passar perfekt att bära med sig på möten, på resor eller använda som ett extrabatteri i vardagen. Med en batterikapacitet på 5000 mAh kan du ladda mobiltelefonen 1-2 gånger beroende på storleken på mobilbatteriet. Använd powerbanken som ett praktiskt extrabatteri för mobiltelefonen, surfplattan, Bluetooth-högtalaren, hörlurarna eller andra enheter som laddas via USB. Det enda som behövs är en laddkabel som passar din enhet för snabb användning när mobiltelefonens batteri blinkar på rött. Kapacitet på 5000 mAh Remax Flinc Series Powerbank har en kapacitet på 5000 mAh vilket ger 1-2 laddningar av mobiltelefonen beroende på batteriets storlek. USB-porten har en styrka på 2,1 A vilket ger en snabb laddning av mobiltelefonen och tillräckligt med styrka för laddning av större enheter som exempelvis surfplattan. Powerbanken laddas via medföljande Micro-USB-kabel som även går att använda som laddkabel för Micro-USB-drivna enheter. USB-laddare medföljer inte. Varför behöver jag en powerbank? Det känns alltid som att mobilbatteriet tar slut vid fel tillfälle - på bussen eller tåget när du ska ta fram din biljett, när det är dags att använda parkeringsappen eller vid utflykter och resor när det är långt mellan uttagen. Med en fulladdad powerbank i fickan eller i väskan får du möjligheten att ladda din mobiltelefon när du som bäst behöver den! Egenskaper: Kapacitet: 5000 mAh1 st USB-A-port 2.1 AMaximal output: DC 5V/2.1 ALED-indikatorÖverspänningsskyddÖverhettningsskyddKortslutningsskydd Specifikationer: Laddning: Micro-USB95 x 42 x 24 mmVikt: 120 gram Finns i förpackningen: PowerbankMicro-USB-kabelAnvändarmanual Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefonen och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. Powerbanks 3,5 2 49 SEK 49 NewCondition Discontinued
 1. Tillbehör
 2. Remax
 3. Powerbanks