Kraftfull powerbank med två USB-portar

REMAX RPP-53 Linon Pro Series Powerbank 10000mAh Grey

  Art.nr: 1005439
 • 10 000 mAh
 • Total output: 2 A
 • Kapacitet för 2-5 laddningar av mobilen
 • Uppladdning med Micro-USB eller Lightning
 • Tydlig LED-display

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Remax Linon Pro Series Powerbank är en kraftfull powerbank i slimmad design med en batterikapacitet på 10 000 mAh och dubbla USB-portar för både uppladdning och laddning. Ta med powerbanken när du ska iväg på resa, när du går till bussen eller för att ladda mobiltelefonen på jobbet. Med en kapacitet på 10 000 mAh har du möjlighet att ladda din enhet flera gånger på en laddning.

Använd powerbanken som ett praktiskt extrabatteri för mobiltelefonen, surfplattan, Bluetooth-högtalaren, hörlurarna eller andra enheter som laddas via USB. Det enda som behövs är en Lightning-kabel, Micro-USB-kabel eller USB-C-kabel som passar din enhet.

Remax Linon Pro Series Powerbank - Kraftfull powerbank med två USB-portar

Kapacitet på 10 000 mAh

Linon Pro Series Powerbank har en kapacitet på 10 000 mAh vilket ger dig tillräckligt med batterikapacitet för att ladda upp mobiltelefonen 2-5 gånger beroende på mobiltelefonens storlek. Powerbanken har dubbla ingående laddningsportar och kan laddas med både Lightning- och Micro-USB-kabel.

Ladda två enheter samtidigt

Linon Pro Series Powerbank är utrustad med två utgående USB-A-portar vilket ger dig möjligheten att ladda två enheter samtidigt, perfekt för resan när både du och ditt resesällskap behöver ladda mobiltelefonerna. Båda portarna har en strömstyrka på 2 A och powerbanken har en maximal output på 2 A.

LED-display visar batterinivån

Powerbankens praktiska LED-display visar tydligt batterinivån på batteriet, tryck på knappen vid sidan av powerbanken och indikatorn visar hur mycket batteri som är kvar.

Remax Linon Pro Series Powerbank - Kraftfull powerbank med två USB-portar

Varför behöver jag en powerbank?

Det känns alltid som att mobilbatteriet tar slut vid fel tillfälle - på bussen eller på tåget när du ska ta fram din biljett, när det är dags att använda parkeringsappen eller vid utflykter och resor när det är långt mellan uttagen. Med en fulladdad powerbank i fickan eller i väskan får du möjlighet att ladda din mobiltelefon när du som bäst behöver den.

Remax Linon Pro Series Powerbank - Kraftfull powerbank med två USB-portar

Produktspecifikation

 • Kapacitet: 10 000 mAh
 • 2 st USB-A, 2 A
 • Maximal output: DC 5V/2 A
 • LED-display
 • Överspänningsskydd
 • Överhettningsskydd
 • Kortslutningsskydd
 • Laddning: Micro-USB / Lightning

Finns i förpackningen:

 • Powerbank
 • Micro-USB-kabel
 • Användarmanual

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefonen och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

1005439 REMAX REMAX RPP-53 Linon Pro Series Powerbank 10000mAh Grey RPP-53 Remax Linon Pro Series Powerbank är en kraftfull powerbank i slimmad design med en batterikapacitet på 10 000 mAh och dubbla USB-portar för både uppladdning och laddning. Ta med powerbanken när du ska iväg på resa, när du går till bussen eller för att ladda mobiltelefonen på jobbet. Med en kapacitet på 10 000 mAh har du möjlighet att ladda din enhet flera gånger på en laddning. Använd powerbanken som ett praktiskt extrabatteri för mobiltelefonen, surfplattan, Bluetooth-högtalaren, hörlurarna eller andra enheter som laddas via USB. Det enda som behövs är en Lightning-kabel, Micro-USB-kabel eller USB-C-kabel som passar din enhet. Kapacitet på 10 000 mAh Linon Pro Series Powerbank har en kapacitet på 10 000 mAh vilket ger dig tillräckligt med batterikapacitet för att ladda upp mobiltelefonen 2-5 gånger beroende på mobiltelefonens storlek. Powerbanken har dubbla ingående laddningsportar och kan laddas med både Lightning- och Micro-USB-kabel. Ladda två enheter samtidigt Linon Pro Series Powerbank är utrustad med två utgående USB-A-portar vilket ger dig möjligheten att ladda två enheter samtidigt, perfekt för resan när både du och ditt resesällskap behöver ladda mobiltelefonerna. Båda portarna har en strömstyrka på 2 A och powerbanken har en maximal output på 2 A. LED-display visar batterinivån Powerbankens praktiska LED-display visar tydligt batterinivån på batteriet, tryck på knappen vid sidan av powerbanken och indikatorn visar hur mycket batteri som är kvar. Varför behöver jag en powerbank? Det känns alltid som att mobilbatteriet tar slut vid fel tillfälle - på bussen eller på tåget när du ska ta fram din biljett, när det är dags att använda parkeringsappen eller vid utflykter och resor när det är långt mellan uttagen. Med en fulladdad powerbank i fickan eller i väskan får du möjlighet att ladda din mobiltelefon när du som bäst behöver den. Produktspecifikation Kapacitet: 10 000 mAh2 st USB-A, 2 AMaximal output: DC 5V/2 ALED-displayÖverspänningsskyddÖverhettningsskyddKortslutningsskyddLaddning: Micro-USB / Lightning Finns i förpackningen: PowerbankMicro-USB-kabelAnvändarmanual Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefonen och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. Powerbanks 4,2 5 179 SEK 179 NewCondition InStock
 1. Tillbehör
 2. Remax
 3. Powerbanks