Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Slimmad powerbank på 5000 mAh

REMAX RPP-54 Thoway Series Powerbank 5000mAh Grey

  Art.nr: 1005433
 • 5000 mAh
 • Total output: 1,5 A
 • Kapacitet för 1-2 laddningar av mobilen
 • Tunn och kompakt powerbank

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Remax Thoway Series Powerbank är en slimmad och diskret powerbank på 5000 mAh för laddning av USB-drivna enheter. Powerbanken är utrustad med en USB-A-port med en output på 1,5 A vilket gör att den passar utmärkt som strömbank för mobiltelefoner och andra mindre USB-enheter. Powerbanken är endast 18 mm tjock vilket gör att den passar perfekt att ha med i innerfickan eller i väskan. Med en batterikapacitet på 5000 mAh kan du ladda mobiltelefonen 1-2 gånger beroende på storleken på mobilbatteriet. 

Använd powerbanken som ett praktiskt extrabatteri för mobiltelefonen, surfplattan, Bluetooth-högtalaren, hörlurarna eller andra enheter som laddas via USB. Det enda som behövs är en laddkabel som passar din enhet för snabb användning när mobiltelefonens batteri blinkar på rött.

Remax Thoway Series Powerbank 5000mah - Slimmad powerbank på 5000 mAh

Stilren design i ABS-plast och aluminium

Remax Thoway Series Powerbank har en modern och minimalistisk design i stryktålig ABS-plast och aluminium. På ovansidan av powerbanken finns fyra stycken LED-indikatorer som visar hur mycket batterikapacitet som finns kvar i powerbanken. Du kan kontrollera batterikapacitet genom att trycka på ON-knappen, lyser alla fyra lamporna så är batteriet fulladdad.

Kapacitet på 5000 mAh

Powerbanken har en kapacitet på 5000 mAh vilket ger 1-2 laddningar av mobiltelefonen beroende på batteriets storlek. USB-porten har en styrka på 1,5 A vilket ger en stabil laddning av mobiltelefonen och andra mindre USB-enheter som exempelvis Bluetooth-högtalare och hörlurar. Powerbanken laddas med medföljande Micro-USB-kabel som även går att använda som laddkabel för dina Micro-USB-drivna enheter. USB-laddare medföljer inte. 

Remax Thoway Series Powerbank 5000mah - Slimmad powerbank på 5000 mAh

Varför behöver jag en powerbank?

Det känns alltid som att mobilbatteriet tar slut vid fel tillfälle - på bussen eller tåget när du ska ta fram din biljett, när det är dags att använda parkeringsappen eller vid utflykter och resor när det är långt mellan uttagen. Med en fulladdad powerbank i fickan eller i väskan får du möjligheten att ladda din mobiltelefon när du som bäst behöver den!

Remax Thoway Series Powerbank 5000mah - Slimmad powerbank på 5000 mAh

Egenskaper:

 • Kapacitet: 5000 mAh
 • 1 st USB-A-port 1,5 A
 • Maximal output: DC 5V/1,5 A
 • LED-indikator
 • Överspänningsskydd
 • Överhettningsskydd
 • Kortslutningsskydd
 • Laddning: Micro-USB

Finns i förpackningen:

 • Powerbank
 • Micro-USB-kabel
 • Användarmanual

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefonen och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

1005433 REMAX REMAX RPP-54 Thoway Series Powerbank 5000mAh Grey RPP-54 Remax Thoway Series Powerbank är en slimmad och diskret powerbank på 5000 mAh för laddning av USB-drivna enheter. Powerbanken är utrustad med en USB-A-port med en output på 1,5 A vilket gör att den passar utmärkt som strömbank för mobiltelefoner och andra mindre USB-enheter. Powerbanken är endast 18 mm tjock vilket gör att den passar perfekt att ha med i innerfickan eller i väskan. Med en batterikapacitet på 5000 mAh kan du ladda mobiltelefonen 1-2 gånger beroende på storleken på mobilbatteriet.  Använd powerbanken som ett praktiskt extrabatteri för mobiltelefonen, surfplattan, Bluetooth-högtalaren, hörlurarna eller andra enheter som laddas via USB. Det enda som behövs är en laddkabel som passar din enhet för snabb användning när mobiltelefonens batteri blinkar på rött. Stilren design i ABS-plast och aluminium Remax Thoway Series Powerbank har en modern och minimalistisk design i stryktålig ABS-plast och aluminium. På ovansidan av powerbanken finns fyra stycken LED-indikatorer som visar hur mycket batterikapacitet som finns kvar i powerbanken. Du kan kontrollera batterikapacitet genom att trycka på ON-knappen, lyser alla fyra lamporna så är batteriet fulladdad. Kapacitet på 5000 mAh Powerbanken har en kapacitet på 5000 mAh vilket ger 1-2 laddningar av mobiltelefonen beroende på batteriets storlek. USB-porten har en styrka på 1,5 A vilket ger en stabil laddning av mobiltelefonen och andra mindre USB-enheter som exempelvis Bluetooth-högtalare och hörlurar. Powerbanken laddas med medföljande Micro-USB-kabel som även går att använda som laddkabel för dina Micro-USB-drivna enheter. USB-laddare medföljer inte.  Varför behöver jag en powerbank? Det känns alltid som att mobilbatteriet tar slut vid fel tillfälle - på bussen eller tåget när du ska ta fram din biljett, när det är dags att använda parkeringsappen eller vid utflykter och resor när det är långt mellan uttagen. Med en fulladdad powerbank i fickan eller i väskan får du möjligheten att ladda din mobiltelefon när du som bäst behöver den! Egenskaper: Kapacitet: 5000 mAh1 st USB-A-port 1,5 AMaximal output: DC 5V/1,5 ALED-indikatorÖverspänningsskyddÖverhettningsskyddKortslutningsskyddLaddning: Micro-USB Finns i förpackningen: PowerbankMicro-USB-kabelAnvändarmanual Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefonen och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. Powerbanks 129 SEK 129 NewCondition InStock
 1. Tillbehör
 2. Remax
 3. Powerbanks