Utsökt powerbank på 10 000 mAh och två USB-portar

REMAX RPP-64 Kasy Series Powerbank 10000mAh Pink

  Art.nr: 1005569
 • 10 000 mAh
 • Total output: 2 A
 • Kapacitet för 2-5 laddningar av mobilen
 • Ladda två enheter samtidigt
 • Förvara laddkabeln i locket

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Remax Kasy Series Powerbank är en kompakt och kraftfull powerbank på 10 000 mAh vilket ger dig möjligheten att ladda mobiltelefonens batteri 2-5 gånger på en laddning. Powerbanken har en utsökt och annorlunda design som garanterat skiljer sig från övriga powerbanks. Remax Kasy Series Powerbank är utrustad med två utgående USB-A-portar på 2 A vardera vilket gör att du kan ladda två enheter samtidigt.

Använd powerbanken som ett praktiskt extrabatteri för mobiltelefonen, surfplattan, Bluetooth-högtalaren, hörlurarna eller andra enheter som laddas via USB. Det enda som behövs är en laddkabel som passar din enhet.

Remax Kasy Series Powerbank - Utsökt powerbank på 10 000 mAh och två USB-portar

Fantasirik design

Remax Kasy Series Powerbank har en utsökt och färgglad design som både till utseendet och till formen påminner om den klassiska tablettasken från förr. Det avtagbara locket ger en praktisk förvaring av laddkabeln och i botten av asken finns USB-portarna för laddning.

Remax Kasy Series Powerbank - Utsökt powerbank på 10 000 mAh och två USB-portar

Kapacitet på 10 000 mAh

Powerbanken har en kapacitet på 10 000 mAh vilket ger dig tillräckligt med batterikapacitet att ladda upp ditt mobilbatteri 2-5 gånger eller för att ladda upp din surfplatta. Bredvid USB-portarna finns fyra stycken LED-indikatorer som visar hur mycket batteri som är kvar i powerbanken. Remax Kasy Series Powerbank laddas via medföljande Micro-USB-kabel, som också kan användas som laddkabel till din Micro-USB-drivna enhet. USB-laddare medföljer inte.

Ladda två enheter samtidigt

Remax Kasy Series Powerbank är utrustad med två USB-A-portar. Med dubbla USB-portar har du möjligheten att ladda två mobiltelefoner samtidigt, perfekt när du och din kompis behöver ladda mobilen samtidigt. Båda portarna har en strömstyrka på 2 A och powerbanken har en maximal output på 2 A.

Remax Kasy Series Powerbank - Utsökt powerbank på 10 000 mAh och två USB-portar

Varför behöver jag en powerbank?

Det känns alltid som att mobilbatteriet tar slut vid fel tillfälle - på bussen eller tåget när du ska ta fram din biljett. när det är dags att använda parkeringsappen eller vid utflykter och resor när det är långt mellan uttagen. Med en fulladdad powerbank i fickan eller väskan får möjligheten att ladda din mobil när du som bäst behöver den!

Remax Kasy Series Powerbank - Utsökt powerbank på 10 000 mAh och två USB-portar

Egenskaper:

 • Kapacitet: 10 000 mAh
 • 2 st USB-A-portar, 2 A
 • Maximal output: DC 5V/2 A
 • Överspänningsskydd
 • Överhettningsskydd
 • Kortslutningsskydd

Specifikationer:

 • Laddning: Micro-USB
 • Dimensioner: 30 x 72 x 116 mm
 • Vikt: 255 gram

Finns i förpackningen:

 • Powerbank
 • Micro-USB-kabel
 • Användarmanual

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefonen och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

Titta även på

Kraftfullare powerbank

(16 st)
 • 15 000 mAh
 • Total output: 2,1 A
 • Ladda en surfplatta och mobil samtidigt

249:-

Titta även på

Kraftfullare powerbank

(16 st)
 • 15 000 mAh
 • Total output: 2,1 A
 • Ladda en surfplatta och mobil samtidigt

249:-

1005569 REMAX REMAX RPP-64 Kasy Series Powerbank 10000mAh Pink RPP-64 Remax Kasy Series Powerbank är en kompakt och kraftfull powerbank på 10 000 mAh vilket ger dig möjligheten att ladda mobiltelefonens batteri 2-5 gånger på en laddning. Powerbanken har en utsökt och annorlunda design som garanterat skiljer sig från övriga powerbanks. Remax Kasy Series Powerbank är utrustad med två utgående USB-A-portar på 2 A vardera vilket gör att du kan ladda två enheter samtidigt. Använd powerbanken som ett praktiskt extrabatteri för mobiltelefonen, surfplattan, Bluetooth-högtalaren, hörlurarna eller andra enheter som laddas via USB. Det enda som behövs är en laddkabel som passar din enhet. Fantasirik design Remax Kasy Series Powerbank har en utsökt och färgglad design som både till utseendet och till formen påminner om den klassiska tablettasken från förr. Det avtagbara locket ger en praktisk förvaring av laddkabeln och i botten av asken finns USB-portarna för laddning. Kapacitet på 10 000 mAh Powerbanken har en kapacitet på 10 000 mAh vilket ger dig tillräckligt med batterikapacitet att ladda upp ditt mobilbatteri 2-5 gånger eller för att ladda upp din surfplatta. Bredvid USB-portarna finns fyra stycken LED-indikatorer som visar hur mycket batteri som är kvar i powerbanken. Remax Kasy Series Powerbank laddas via medföljande Micro-USB-kabel, som också kan användas som laddkabel till din Micro-USB-drivna enhet. USB-laddare medföljer inte. Ladda två enheter samtidigt Remax Kasy Series Powerbank är utrustad med två USB-A-portar. Med dubbla USB-portar har du möjligheten att ladda två mobiltelefoner samtidigt, perfekt när du och din kompis behöver ladda mobilen samtidigt. Båda portarna har en strömstyrka på 2 A och powerbanken har en maximal output på 2 A. Varför behöver jag en powerbank? Det känns alltid som att mobilbatteriet tar slut vid fel tillfälle - på bussen eller tåget när du ska ta fram din biljett. när det är dags att använda parkeringsappen eller vid utflykter och resor när det är långt mellan uttagen. Med en fulladdad powerbank i fickan eller väskan får möjligheten att ladda din mobil när du som bäst behöver den! Egenskaper: Kapacitet: 10 000 mAh2 st USB-A-portar, 2 AMaximal output: DC 5V/2 AÖverspänningsskyddÖverhettningsskyddKortslutningsskydd Specifikationer: Laddning: Micro-USBDimensioner: 30 x 72 x 116 mmVikt: 255 gram Finns i förpackningen: PowerbankMicro-USB-kabelAnvändarmanual Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefonen och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. Powerbanks 5 3 99 SEK 99 NewCondition Discontinued
 1. Tillbehör
 2. Remax
 3. Powerbanks