Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Remax Kooker Powerbank är en kompakt, diskret och kraftfull powerbank med ett polymer-batteri som har 10 000 mAh kapacitet och en USB-A-port med maximal output på 2,1 A. Med en kapacitet på 10 000 mAh har du möjligheten att ladda mobiltelefonen 2-5 gånger beroende på mobilbatteriets storlek. Batteriet skyddas av hållbart plastmaterial med en stilren design som ger ett diskret intryck.

Använd powerbanken som ett praktiskt extrabatteri för mobiltelefonen, surfplattan, Bluetooth-högtalaren, hörlurarna eller andra enheter som laddas via USB. Det enda som behövs är en laddkabel som passar din enhet. Powerbankens slimmade mått på 132 x 68 x 18 mm gör den mindre än de flesta mobiltelefoner och får utan problem plats i fickan för snabb användning när mobiltelefonens batteri blinkar på rött.

Remax Kooker Powerbank - Stilren powerbank på 10 000 mAh

Kapacitet på 10 000 mAh

Remax Kooker Powerbank har en kapacitet på 10 000 mAh vilket ger dig tillräckligt med batteri för att ladda din mobiltelefon 2-5 gånger beroende på storleken på mobilens batteri. Med en maximal output på 2,1 A är powerbanken tillräckligt stark för att även kunna ladda surfplattor och andra större enheter på ett effektivt sätt.

Remax Kooker Powerbank - Stilren powerbank på 10 000 mAh

Digital display

Remax Kooker Powerbank är utrustad med en tydlig digital display som visar hur mycket batteri som är kvar. Står displayen på 100 betyder det att powerbanken är fulladdad och siffrorna räknar ner under tiden batteriet används.

Remax Kooker Powerbank - Stilren powerbank på 10 000 mAh

Två inkommande anslutningar

Powerbanken har två inkommande portar och kan laddas av både Micro-USB och USB-C vilket ger en snabb uppladdning av powerbanken.
I förpackningen medföljer en Micro-USB-kabel för laddning. USB-laddare och USB-C-kabel ingår inte.

Varför behöver jag en powerbank?

Det känns alltid som att mobilbatteriet tar slut vid fel tillfälle - på bussen eller tåget när du ska ta fram din biljett, när det är dags att använda parkeringsappen eller vid utflykter och resor när det är långt mellan uttagen. Med en fulladdad powerbank i fickan eller väskan får du möjligheten att ladda din mobil när du som bäst behöver den!

Remax Kooker Powerbank - Stilren powerbank på 10 000 mAh

Egenskaper:

 • Kapacitet: 10 000 mAh
 • 1 st USB-A-port, 2,1 A
 • Maximal output: DC 5V/2,1 A
 • Digital display
 • Överspänningsskydd
 • Överhettningsskydd
 • Kortslutningsskydd

Specifikationer:

 • Laddning: Micro-USB / USB-C
 • 132 x 68 x 16 mm
 • 204 gram

Finns i förpackningen:

 • Powerbank
 • Micro-USB-kabel
 • Användarmanual

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefonen och har hittills designat över 3800 produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

Titta även på

(11 st)
 • 15 000 mAh
 • Total output: 2,1 A
 • Ladda en surfplatta och mobil samtidigt

249:-

Titta även på

(11 st)
 • 15 000 mAh
 • Total output: 2,1 A
 • Ladda en surfplatta och mobil samtidigt

249:-

REMAX REMAX RPP-87 Kooker Powerbank 10000mAh Black RPP-87 Remax Kooker Powerbank är en kompakt, diskret och kraftfull powerbank med ett polymer-batteri som har 10 000 mAh kapacitet och en USB-A-port med maximal output på 2,1 A. Med en kapacitet på 10 000 mAh har du möjligheten att ladda mobiltelefonen 2-5 gånger beroende på mobilbatteriets storlek. Batteriet skyddas av hållbart plastmaterial med en stilren design som ger ett diskret intryck. Använd powerbanken som ett praktiskt extrabatteri för mobiltelefonen, surfplattan, Bluetooth-högtalaren, hörlurarna eller andra enheter som laddas via USB. Det enda som behövs är en laddkabel som passar din enhet. Powerbankens slimmade mått på 132 x 68 x 18 mm gör den mindre än de flesta mobiltelefoner och får utan problem plats i fickan för snabb användning när mobiltelefonens batteri blinkar på rött. Kapacitet på 10 000 mAh Remax Kooker Powerbank har en kapacitet på 10 000 mAh vilket ger dig tillräckligt med batteri för att ladda din mobiltelefon 2-5 gånger beroende på storleken på mobilens batteri. Med en maximal output på 2,1 A är powerbanken tillräckligt stark för att även kunna ladda surfplattor och andra större enheter på ett effektivt sätt. Digital display Remax Kooker Powerbank är utrustad med en tydlig digital display som visar hur mycket batteri som är kvar. Står displayen på 100 betyder det att powerbanken är fulladdad och siffrorna räknar ner under tiden batteriet används. Två inkommande anslutningar Powerbanken har två inkommande portar och kan laddas av både Micro-USB och USB-C vilket ger en snabb uppladdning av powerbanken.I förpackningen medföljer en Micro-USB-kabel för laddning. USB-laddare och USB-C-kabel ingår inte. Varför behöver jag en powerbank? Det känns alltid som att mobilbatteriet tar slut vid fel tillfälle - på bussen eller tåget när du ska ta fram din biljett, när det är dags att använda parkeringsappen eller vid utflykter och resor när det är långt mellan uttagen. Med en fulladdad powerbank i fickan eller väskan får du möjligheten att ladda din mobil när du som bäst behöver den! Egenskaper: Kapacitet: 10 000 mAh1 st USB-A-port, 2,1 AMaximal output: DC 5V/2,1 ADigital displayÖverspänningsskyddÖverhettningsskyddKortslutningsskydd Specifikationer: Laddning: Micro-USB / USB-C132 x 68 x 16 mm204 gram Finns i förpackningen: PowerbankMicro-USB-kabelAnvändarmanual Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefonen och har hittills designat över 3800 produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. Powerbanks 4,5 2 179 SEK 179 NewCondition InStock
 1. Tillbehör
 2. Remax
 3. Powerbanks