Powerbank på 10 000 mAh för stabil laddning

REMAX RPP-88 Dot Series Powerbank 10000mAh White

  Art.nr: 1005417
 • 10 000 mAh
 • Total output: 2 A
 • Kapacitet för 2-5 laddningar av mobilen
 • LED-indikator

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Remax Dot Series Powerbank är en kompakt och stilren powerbank på 10 000 mAh med en total output på 2 A vilket ger dig en snabb laddning av mobiltelefonens batteri 2-5 gånger på en laddning. Powerbanken har en praktisk LED-indikator som visar batterinivån, dessutom kan powerbanken laddas med både Micro-USB och Lightning tack vare en kombinerad laddningsport.

Använd powerbanken som ett praktiskt extrabatteri för mobiltelefonen, surfplattan, Bluetooth-högtalaren, hörlurarna eller andra enheter sin laddas via USB. Det enda som behövs är en laddkabel som passar din enhet. Powerbankens kompakta och slimmade storlek gör den mindre än de flesta mobiltelefoner och får utan problem plats i fickan för snabb användning när mobiltelefonens batteri blinkar på rött.

Remax Dot Series Powerbank - Powerbank på 10 000 mAh för stabil laddning

Kapacitet på 10 000 mAh

Remax Dot Series Powerbank har en kapacitet på 10 000 mAh vilket ger dig tillräckligt med batterikapacitet för att ladda upp din mobiltelefon 2-5 gånger eller för att ladda upp din surfplatta. Powerbankens LED-indikatorer visar hur mycket batteri det finns kvar i batteriet. 

Remax Dot Series Powerbank - Powerbank på 10 000 mAh för stabil laddning

Tryck på den röda knappen på framsidan för att tända LED-indikatorerna och kontrollera batterinivån, lyser alla åtta indikator är batteriet fulladdat.

Laddning med Micro-USB och Lightning

Powerbankens laddningsport är utrustad för stöd för både Micro-USB och Lightning-kontakt vilket gör att du även kan använda din Lightning-kabel för att ladda upp powerbanken inför nästa användning.

Varför behöver jag en powerbank?

Det känns alltid som att mobilbatteriet tar slut vid fel tillfälle - på bussen eller på tåget när du ska ta fram din biljett, när det är dags att använda parkeringsappen eller vid utflykter och resor när det är långt mellan uttagen. Med en fulladdad powerbank i fickan eller i väskan får du möjlighet att ladda din mobil när du som bäst behöver den!

Remax Dot Series Powerbank - Powerbank på 10 000 mAh för stabil laddning

Egenskaper:

 • Kapacitet: 10 000 mAh
 • 1 st USB-A-port, 2 A
 • Maximal output: DC 5V/2 A
 • LED-indikator
 • Överspänningsskydd
 • Överhettningsskydd
 • Kortslutningsskydd
 • Laddning: Micro-USB / Lightning

Finns i förpackningen:

 • Powerbank
 • Micro-USB-kabel
 • Användarmanual

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefonen och har hittills designat över 3800 lika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

1005417 REMAX REMAX RPP-88 Dot Series Powerbank 10000mAh White RPP-88 Remax Dot Series Powerbank är en kompakt och stilren powerbank på 10 000 mAh med en total output på 2 A vilket ger dig en snabb laddning av mobiltelefonens batteri 2-5 gånger på en laddning. Powerbanken har en praktisk LED-indikator som visar batterinivån, dessutom kan powerbanken laddas med både Micro-USB och Lightning tack vare en kombinerad laddningsport. Använd powerbanken som ett praktiskt extrabatteri för mobiltelefonen, surfplattan, Bluetooth-högtalaren, hörlurarna eller andra enheter sin laddas via USB. Det enda som behövs är en laddkabel som passar din enhet. Powerbankens kompakta och slimmade storlek gör den mindre än de flesta mobiltelefoner och får utan problem plats i fickan för snabb användning när mobiltelefonens batteri blinkar på rött. Kapacitet på 10 000 mAh Remax Dot Series Powerbank har en kapacitet på 10 000 mAh vilket ger dig tillräckligt med batterikapacitet för att ladda upp din mobiltelefon 2-5 gånger eller för att ladda upp din surfplatta. Powerbankens LED-indikatorer visar hur mycket batteri det finns kvar i batteriet.  Tryck på den röda knappen på framsidan för att tända LED-indikatorerna och kontrollera batterinivån, lyser alla åtta indikator är batteriet fulladdat. Laddning med Micro-USB och Lightning Powerbankens laddningsport är utrustad för stöd för både Micro-USB och Lightning-kontakt vilket gör att du även kan använda din Lightning-kabel för att ladda upp powerbanken inför nästa användning. Varför behöver jag en powerbank? Det känns alltid som att mobilbatteriet tar slut vid fel tillfälle - på bussen eller på tåget när du ska ta fram din biljett, när det är dags att använda parkeringsappen eller vid utflykter och resor när det är långt mellan uttagen. Med en fulladdad powerbank i fickan eller i väskan får du möjlighet att ladda din mobil när du som bäst behöver den! Egenskaper: Kapacitet: 10 000 mAh1 st USB-A-port, 2 AMaximal output: DC 5V/2 ALED-indikatorÖverspänningsskyddÖverhettningsskyddKortslutningsskyddLaddning: Micro-USB / Lightning Finns i förpackningen: PowerbankMicro-USB-kabelAnvändarmanual Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefonen och har hittills designat över 3800 lika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. Powerbanks 5 2 149 SEK 149 NewCondition InStock
 1. Tillbehör
 2. Remax
 3. Powerbanks