Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Tuff powerbank på 10 000 mAh med två USB-portar

REMAX RPP-93 Container Series Powerbank 10000mAh White

  Art.nr: 1005407
 • 10 000 mAh
 • Total output: 2,1 A
 • Kapacitet för 2-5 laddningar av mobilen
 • Ladda två enheter samtidigt
 • Digital display

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Remax Container Series Powerbank är en kompakt och kraftfull powerbank på 10 000 mAh och med två USB-A-portar på 2,1 A. Powerbankens polymer-batteri skyddas av ABS-plast med en container-inspirerad design vilket ger ett unikt utseende. Med en kapacitet på 10 000 mAh har du möjligheten att ladda mobiltelefonen 2-5 gånger på en laddning.

Använd powerbanken som ett praktiskt extrabatteri för mobiltelefonen, surfplattan, Bluetooth-högtalaren, hörlurarna eller andra enheter som laddas via USB. Det enda som behövs är en laddkabel som passar din enhet. Powerbankens slimmade mått på 130 x 68 x 18 mm gör den mindre än de flesta mobiltelefoner och får utan problem plats i fickan för snabb användning när mobiltelefonens batteri blinkar på rött.

Remax Container Series Powerbank - Tuff powerbank på 10 000 mAh med två USB-portar

Kapacitet på 10 000 mAh

Powerbanken har en kapacitet på 10 000 mAh vilket ger dig tillräckligt med batterikapacitet att ladda upp ditt mobilbatteri 2-5 gånger eller för att ladda upp din surfplatta. Med den praktiska LED-displayen får du en snabb överblick på hur mycket batteri det finns kvar i strömbanken. 

Remax Container Series Powerbank - Tuff powerbank på 10 000 mAh med två USB-portar

Powerbanken laddas via medföljande Micro-USB-kabel, som också kan användas som laddkabel till din Micro-USB-drivna enhet. USB-laddare medföljer inte.

Ladda två enheter samtidigt

Remax Container Series Powerbank är utrustad med två USB-A-portar, med dubbla USB-portar har du möjligheten att ladda två mobiltelefoner samtidigt, perfekt när både du och din kompis måste ladda mobiltelefonen eller för att ladda din privata och jobbmobilen samtidigt.
Båda USB-portarna har en strömstyrka på 2,1 A vilket gör att det går fint att även ladda surfplattan. Powerbanken har en maximal output på 2,1 A.

Remax Container Series Powerbank - Tuff powerbank på 10 000 mAh med två USB-portar

Varför behöver jag en powerbank?

Det känns alltid som att mobilbatteriet tar slut vid fel tillfälle - på bussen eller tåget när du ska ta fram din biljett, när det är dags att använda parkeringsappen eller vid utflykter och resor när det är långt mellan uttagen. Med en fulladdad powerbank i fickan eller i väskan får du möjligheten att ladda din mobil när du som bäst behöver den!

Remax Container Series Powerbank - Tuff powerbank på 10 000 mAh med två USB-portar

Egenskaper:

 • Kapacitet: 10 000 mAh
 • 2 st USB-A-portar, 2,1 A
 • Maximal output: DC 5V/2,1 A
 • Digital display
 • Överspänningsskydd
 • Överhettningsskydd
 • Kortslutningsskydd

Specifikationer:

 • Laddning: Micro-USB
 • Dimensioner: 130 x 68 x 18 mm
 • Vikt: 207 gram

Finns i förpackningen:

 • Powerbank
 • Micro-USB-kabel
 • Användarmanual

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefonen och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

Titta även på

(14 st)
 • 15 000 mAh
 • Total output: 2,1 A
 • Ladda en surfplatta och mobil samtidigt

149:-

Titta även på

(14 st)
 • 15 000 mAh
 • Total output: 2,1 A
 • Ladda en surfplatta och mobil samtidigt

149:-

1005407 REMAX REMAX RPP-93 Container Series Powerbank 10000mAh White RPP-93 Remax Container Series Powerbank är en kompakt och kraftfull powerbank på 10 000 mAh och med två USB-A-portar på 2,1 A. Powerbankens polymer-batteri skyddas av ABS-plast med en container-inspirerad design vilket ger ett unikt utseende. Med en kapacitet på 10 000 mAh har du möjligheten att ladda mobiltelefonen 2-5 gånger på en laddning. Använd powerbanken som ett praktiskt extrabatteri för mobiltelefonen, surfplattan, Bluetooth-högtalaren, hörlurarna eller andra enheter som laddas via USB. Det enda som behövs är en laddkabel som passar din enhet. Powerbankens slimmade mått på 130 x 68 x 18 mm gör den mindre än de flesta mobiltelefoner och får utan problem plats i fickan för snabb användning när mobiltelefonens batteri blinkar på rött. Kapacitet på 10 000 mAh Powerbanken har en kapacitet på 10 000 mAh vilket ger dig tillräckligt med batterikapacitet att ladda upp ditt mobilbatteri 2-5 gånger eller för att ladda upp din surfplatta. Med den praktiska LED-displayen får du en snabb överblick på hur mycket batteri det finns kvar i strömbanken.  Powerbanken laddas via medföljande Micro-USB-kabel, som också kan användas som laddkabel till din Micro-USB-drivna enhet. USB-laddare medföljer inte. Ladda två enheter samtidigt Remax Container Series Powerbank är utrustad med två USB-A-portar, med dubbla USB-portar har du möjligheten att ladda två mobiltelefoner samtidigt, perfekt när både du och din kompis måste ladda mobiltelefonen eller för att ladda din privata och jobbmobilen samtidigt.Båda USB-portarna har en strömstyrka på 2,1 A vilket gör att det går fint att även ladda surfplattan. Powerbanken har en maximal output på 2,1 A. Varför behöver jag en powerbank? Det känns alltid som att mobilbatteriet tar slut vid fel tillfälle - på bussen eller tåget när du ska ta fram din biljett, när det är dags att använda parkeringsappen eller vid utflykter och resor när det är långt mellan uttagen. Med en fulladdad powerbank i fickan eller i väskan får du möjligheten att ladda din mobil när du som bäst behöver den! Egenskaper: Kapacitet: 10 000 mAh2 st USB-A-portar, 2,1 AMaximal output: DC 5V/2,1 ADigital displayÖverspänningsskyddÖverhettningsskyddKortslutningsskydd Specifikationer: Laddning: Micro-USBDimensioner: 130 x 68 x 18 mmVikt: 207 gram Finns i förpackningen: PowerbankMicro-USB-kabelAnvändarmanual Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefonen och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. Powerbanks 149 SEK 149 NewCondition InStock
 1. Tillbehör
 2. Remax
 3. Powerbanks