Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Trådlös bordslampa med justerbar hals

REMAX LED Lamp RT-E315

  Art.nr: 1005527
  • Batterikapacitet 1200 mAh
  • Användningstid: 5 timmar
  • Uppladdningstid: 2 timmar
  • Justerbar hals
  • Laddningsindikator

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Remax Deer Lamp är en trådlös bordslampa med en justerbar hals som kan justeras för optimal belysning. Deer Lamp har ett uppladdningsbart batteri som laddas upp med den medföljande laddningskabeln och på enbart två timmars laddtid kan Remax Deer Lamp ge dig upp till fem timmars användning.

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

1005527 REMAX REMAX LED Lamp RT-E315 RT-E315 Remax Deer Lamp är en trådlös bordslampa med en justerbar hals som kan justeras för optimal belysning. Deer Lamp har ett uppladdningsbart batteri som laddas upp med den medföljande laddningskabeln och på enbart två timmars laddtid kan Remax Deer Lamp ge dig upp till fem timmars användning. Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. Prylar och gadgets 4,8 5 29 SEK 29 NewCondition Discontinued
  1. Tillbehör
  2. Remax
  3. Prylar och gadgets