Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.

Selfiepinne med avtagbar Bluetooth-kontroll

REMAX P9 Selfie Stick Black

  Art.nr: 1005760
  • Justerbar längd upp till 69 cm
  • Inbyggt kamerastativ
  • 360° rotation
  • Batterikapacitet: 60 mAh
  • Passar mobiltelefoner med 55-90 mm bredd

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Med Remax P9 Selfie Stick kan du enkelt bevara minnen från dina upplevelser. Selfiepinnen har en justerbar längd upp till 69 cm och ett vinklingsbart huvud som går att rotera i 360 grader för att snabbt ska hitta den perfekta vinkeln för fotot. Du ansluter pinnen till din mobiltelefon via Bluetooth och tar sedan snygga foton genom att trycka på avtagbara kontrollen. Selfiepinnens huvud omges av silikon för att skydda din mobiltelefon och det gummiklädda handtaget ger en härlig stabilitet. 

Remax P9 drivs av ett uppladdningsbart batteri med en kapacitet på 60 mAh och är kompatibel med de flesta mobiltelefoner som har en bredd mellan 5,5 till 9 cm.

Remax P9 Selfie Stick - Selfiepinne med avtagbar Bluetooth-kontroll

Multifunktionell selfiepinne

Selfiepinnens mobilhållare omges av silikon för att skydda mobilen och går att rotera i 360 grader för att du ska kunna hitta bästa möjliga fotovinkel. Remax P9 har en förlängningskapacitet på upp till 69 cm och kan även användas som tripod-stativ, vik ut de tre benen och få ett praktiskt kamerastativ för att fånga det perfekta fotot. 

Remax P9 Selfie Stick - Selfiepinne med avtagbar Bluetooth-kontroll

Avtagbar Bluetooth-kontroll

Remax P9 Selfie Stick har en avtagbar Bluetooth-kontroll som har en räckvidd på upp till tio meter. Montera din mobiltelefon på stativet och fota det perfekta fotot med total rörelsefrihet.

Remax P9 Selfie Stick - Selfiepinne med avtagbar Bluetooth-kontroll

Vad är Remax?

Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv.

Remax P9 Selfie Stick - Selfiepinne med avtagbar Bluetooth-kontroll
1005760 1005760 REMAX REMAX P9 Selfie Stick Black P9 Med Remax P9 Selfie Stick kan du enkelt bevara minnen från dina upplevelser. Selfiepinnen har en justerbar längd upp till 69 cm och ett vinklingsbart huvud som går att rotera i 360 grader för att snabbt ska hitta den perfekta vinkeln för fotot. Du ansluter pinnen till din mobiltelefon via Bluetooth och tar sedan snygga foton genom att trycka på avtagbara kontrollen. Selfiepinnens huvud omges av silikon för att skydda din mobiltelefon och det gummiklädda handtaget ger en härlig stabilitet.  Remax P9 drivs av ett uppladdningsbart batteri med en kapacitet på 60 mAh och är kompatibel med de flesta mobiltelefoner som har en bredd mellan 5,5 till 9 cm. Multifunktionell selfiepinne Selfiepinnens mobilhållare omges av silikon för att skydda mobilen och går att rotera i 360 grader för att du ska kunna hitta bästa möjliga fotovinkel. Remax P9 har en förlängningskapacitet på upp till 69 cm och kan även användas som tripod-stativ, vik ut de tre benen och få ett praktiskt kamerastativ för att fånga det perfekta fotot.  Avtagbar Bluetooth-kontroll Remax P9 Selfie Stick har en avtagbar Bluetooth-kontroll som har en räckvidd på upp till tio meter. Montera din mobiltelefon på stativet och fota det perfekta fotot med total rörelsefrihet. Vad är Remax? Remax specialiserar sig på unika tillbehör till mobiltelefoner och har hittills designat över 3800 olika produkter i mer än 700 kategorier och finns över hela världen. Remax kombinerar ungdomlighet, modemedvetenhet, passion och glädje med kreativitet, funktionalitet och kvalitet. Med detta koncept skapar Remax högkvalitativa, moderna och trendsättande produkter perfekta i såväl färg som form för att underlätta ditt digitala liv. Prylar och gadgets 5 1 99 SEK 99 NewCondition Discontinued
  1. Tillbehör
  2. Remax
  3. Prylar och gadgets